Hoe en op welke manier er nagelaten wordt aan een goed doel, is natuurlijk heel persoonlijk. Laat u inspireren door de persoonlijke verhalen van anderen die nalaten aan KNGF en ontdek waarom zij hebben besloten ons te steunen via hun testament.

Inspirerende verhalen

Meer inspirerende verhalen

TV-serie De Nalatenschap

TV-serie De Nalatenschap

In de tv-serie De Nalatenschap gaan we op zoek naar de persoonlijke verhalen die schuilgaan achter de keuze om na te laten aan een goed doel. KNGF Geleidehonden is meerdere keren te zien geweest in De Nalatenschap.

Over De Nalatenschap

Campagne Toegift.nl

Campagne toegift.nl

Toegift.nl helpt bij de keuze om na te laten aan een goed doel. De campagne inspireert met verhalen van mensen die dit al doen en geeft informatie over de mogelijkheden. Ook draagt de campagne bij aan het bespreekbaar maken van dit soort wensen, waardoor het uiteindelijk een sociale norm wordt om na te laten aan een goed doel.

Over toegift.nl

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.
Onze website gebruikt cookies