Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn goud waard! Zonder de hulp van puppypleeggezinnen kunnen KNGF-honden niet uitgroeien tot knappe geleidehonden. Ambassadeurs kunnen als geen ander vertellen wat een hulphond betekent voor iemand met een beperking en zo ons mooie werk op een bijzondere manier voor het voetlicht brengen. Anderen steken belangeloos tijd en moeite in het helpen op het terrein, in de kennel en met het rondbrengen van spullen en honden. Kortom, er zijn veel vrijwilligers actief die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het openen van werelden voor mensen met een beperking.

Word puppypleeggezin

Onze puppypleeggezinnen zijn onmisbaar voor ons belangrijke werk. Zij zorgen voor een goede start van onze pups en leggen zo de basis voor onze toekomstige hondenhelden. We zijn altijd op zoek naar pleeggezinnen. Iets voor jou? Lees er hier alles over.

 

Je krijgt een pluizig bolletje in huis en het is fascinerend om te zien hoe zo'n puppy vorderingen maakt!

Mieke heeft met haar gezin al 15 honden opgevoed voor KNGF
 

Ik vind de sfeer bij KNGF heel prettig. Iedereen is gemotiveerd. Met cliënten op stap gaan, vind ik bijzonder.

Vrijwilliger Frits maakt vele kilometers voor KNGF

Over ons

Over ons

Bij KNGF werken mensen met passie voor honden en mensen! Het is onze missie om meer werelden te openen met een speciaal opgeleide hond. Op deze pagina lees je meer over hoe we daar elke dag samen aan werken: onze organisatie.


Meer weten over werken als vrijwilliger:

/storage/configurations/geleidehondnl/images/collegas/cropped-marieke_de_vries/1535x1535-marieke_de_vries-661e6131a7772.jpg

Marieke de Vries

P&O adviseur

Onze website gebruikt cookies