Via een dagboek vol mooie foto's, leuke verhalen of spontane filmpjes volg je de avonturen van jouw pup tot hij  aan het werk gaat als geleidehond.

Met jouw steun help je concreet mee aan onze missie: mensen met een beperking een beter leven geven dankzij een professioneel getrainde geleidehond.

Kies jouw pup

Wie van de drie sponsor jij?

Vanaf 8,- per maand kun jij bijdragen door een van onze pups te sponsoren. Je draagt dan bij aan de opleiding en helpt mee om iemand met een beperking een meer zelfstandig leven te geven. Als dank voor jouw donatie krijg je exclusief toegang tot sponsoreenpup.nl. Wie van de drie kies jij?

 1. 1 Flint

  Portret Flint

  Labrador retriever | 6 juli 2021| Ontmoet Flint

 2. 2 Coco

  Portret Coco

  Labrador retriever | 7 mei 2021| Ontmoet Coco

 3. 3 Wylou

  Portret Wylou

  Labrador/golden/herder | 15 februari 2021| Ontmoet Wylou

Waarom sponsoren zo belangrijk is

De vraag naar hulphonden neemt alleen maar toe. Oplopende wachtlijsten, cliënten die het noodgedwongen zonder hond moeten stellen omdat hun vervanger er nog niet is… Het is een toekomstscenario dat werkelijkheid wordt als we de komende jaren niet groeien. We werken toe naar een verdubbeling van het aantal geleverde honden per jaar. Er zijn meer trainers, fokgastgezinnen en puppypleeggezinnen nodig om dat te realiseren. Meer personeel, meer pups, meer fokgast- en puppypleeggezinnen, trainingen en instructies kost geld. Help ons de groeiambities waarmaken!

Samen kunnen we nog meer werelden openen

Met hulphond is het leven beter

Maar liefst een 8,2 geven mensen met een professioneel getrainde hond aan hun leven. Zonder hulphond is dat cijfer een 4,7. Dat blijkt uit een onderzoek dat KNGF Geleidehonden heeft uitgevoerd onder haar cliënten. Alle cliënten voelen zich met hulphond zelfstandiger en beter in staat om sociale contacten te onderhouden. Zonder hond waren ze honderd procent afhankelijk van anderen om ergens te komen.

 

Meer dan10.000donateurs volgen een pup, doe jij ook mee?

 

Mijn dromen reiken verder dankzij blindengeleidehond Roos

Client Anna

Hoe werkt het?

Kies jouw favoriet en blijf op de hoogte van hun periode dat ze bij het gastgezin komen tot aan het einde van hun opleiding waarna zij aan de slag gaan als een geleidehond. Je krijgt verhalen, foto's en video's te zien van hun leven als een pup, met leuke belevenissen maar ook een inkijkje in de trainingen en nog veel meer.

 

Online dagboek

Exclusief toegang tot online dagboek met wekelijks nieuwe updates met leuke foto's, video's en verhalen over het wel en wee van jouw gekozen pup

 

Spupdate

1x in de maand ontvang je een e-mail update met de nieuwste dagboekupdate maar ook een kijkje in de keuken over het werk van KNGF

 

Uitgelaten 

Ontvang 2x per jaar het relatiemagazine Uitgelaten met interviews met clienten en medewerkers, achtergrondverhalen en veel meer leuke en mooie content

Help jij ons mee door een pup te sponsoren?

Met jouw steun help je concreet mee aan onze missie: mensen met een beperking een beter leven geven dankzij een professioneel getrainde geleidehond.

Kies jouw pup en help mee
Onze website gebruikt cookies