Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte! (jaarlijks maximaal 12 e-mails)

Nieuwe campagnes (bijvoorbeeld rondom toegankelijkheid van onze hulphonden of de werving van puppypleeggezinnen), ontroerende commercials, impactvolle achtergrondverhalen en een kijkje achter de schermen (hoe is het om dagelijks met onze hondenhelden te werken?), kijktips en onze nieuwste sponsorpup. Je leest het allemaal via onze nieuwsbrief, schrijf je in via onderstaand formulier. 

 

Ik lees altijd met veel plezier jullie prachtige verhalen. Soms heel ontroerend en wat een geluk dat er van deze lieve honden grote kanjers gemaakt worden en dat ze heel veel voor iemand kunnen betekenen.

De gegevens die wij via dit formulier ontvangen, verwerken wij -conform de AVG-wetgeving- om jouw inschrijving te kunnen verwerken. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten, we horen het graag. Uitgebreid Privacy Statement

Neem alvast een kijkje!

Het kan even duren voordat je onze eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt. Kan je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar kijkjes achter de schermen, leuke foto's, vacatures en vlogs over o.a. de opleiding van onze hondenhelden? Klik dan hieronder vast verder.

Onze website gebruikt cookies