Veelgestelde vragen over: sponsor een pup - over de sponsoring

Mag ik berichten en foto’s van mijn sponsorpup delen?

We vinden het leuk als je enkele foto’s van jouw pup deelt met je vrienden via je persoonlijke social media. Het merendeel is echter speciaal voor jou bestemd. Jij en de andere sponsoren betalen immers mee aan de studie van toekomstige geleidehonden. Daarom heb je het specifieke recht op nieuwtjes over jouw pup! Berichten en foto’s doorsturen via mail of op een (semi-)openbare website plaatsen, is dus evenmin wenselijk.

Wat gebeurt er als mijn sponsorpup de opleiding niet haalt?

Als jouw pup onverhoopt vroegtijdig het opleidingstraject verlaat, dan stellen we je voor aan een broertje, zusje of een leeftijdsgenootje die in dezelfde fase zit. Zo kun je zo alsnog het hele scholingstracé volgen. Maar je mag natuurlijk ook overstappen op een nieuwe, kleine pup.

Hoe kan ik inloggen in mijn puppydagboek?

Na aanmelding ontvang je van ons per e-mail een bevestiging met je gebruikersnaam. Daarna kun je zelf een wachtwoord instellen. Je kunt hiermee inloggen in het dagboek van jouw sponsorpup.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens of mijn wachtwoord wijzigen?

Als je ingelogd bent met jouw gebruikersnaam en wachtwoord kun je via ‘mijn gegevens’ je persoonlijke gegevens, zoals je wachtwoord, wijzigen.

Hoe kan ik mijn machtiging wijzigen?

Wil je je machtiging wijzigen? Dat kan heel eenvoudig via het telefoonnummer 020-4969333 of via dit wijzigingsformulier

Hoe kan ik KNGF Geleidehonden op een andere manier steunen?

Op geleidehond.nl/steun lees je hoe je ons nog meer kunt steunen. Bijvoorbeeld met een eenmalige gift, spaaractie of door ons op te nemen in jouw testament.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur dan een mail naar donateur@geleidehond.nl wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Onze website gebruikt cookies