KNGF Geleidehonden kan één op de drie honden opleiden dankzij nalatenschappen. Onze organisatie is ontzettend dankbaar voor elk testament waarin een toegift voor KNGF Geleidehonden is opgenomen. Hieronder vertellen een aantal van onze cliënten, vrijwilligers of ambassadeurs waarom zij hebben besloten iets na te laten aan KNGF Geleidehonden.

Marianne en Marijke

De erfenis van tweeling Marianne en Marijke wordt straks ingezet voor het opleiden van honden, zodat nog meer mensen met een beperking meer zelfstandigheid en levensgeluk kunnen ervaren.

Lees het verhaal van Marianne & Marijke ›


Hennie

Als cliënt met inmiddels haar achtste blindengeleidehond weet Hennie als geen ander hoeveel impact het hebben van een geleidehond op je leven heeft. Daarom heeft zij KNGF Geleidehonden benoemd tot enig erfgenaam en executeur.

Lees het verhaal van Hennie ›


Petra

Petra is boekenvoorlezer voor visueel gehandicapten. Zo is ze in aanraking gekomen met KNGF Geleidehonden. Na veel boeiende verhalen heeft ze besloten KNGF Geleidehonden op te nemen in haar testament.

Lees het verhaal van Petra ›


Willem

‘Mijn geleidehond heeft mijn leven zo verrijkt, dat gun ik een ander ook’, vertelt cliënt Willem. Hoe hij nalaat aan KNGF Geleidehonden vertelt hij hier.

Lees het verhaal van Willem ›


Ria

Ria is een enthousiaste vrijwilliger van KNGF Geleidehonden. Ze heeft, na overleg met haar kinderen, besloten om alles na te laten aan KNGF Geleidehonden.

Lees het verhaal van Ria ›


Connie en Corné

Connie en Corné zijn beide slechtziend. Sinds Connie blindengeleidehond Joska heeft, gaan zij en Corné vaak op cruisevakantie. Joska betekent vrijheid, en dat gunnen ze anderen ook. Daarom hebben ze KNGF Geleidehonden opgenomen in hun testament.

Lees het verhaal van Connie & Corné ›


Joke en Cor

Het opvoeden van een pup voor KNGF Geleidehonden hebben Joke en Cor al meerdere keren gedaan. Ze weten daarom goed welke bijdrage een hulphond levert aan het leven van hun nieuwe baas. Ze besloten dat hun nalatenschap naar KNGF Geleidehonden moet gaan.

Lees het verhaal van Joke & Cor ›


Rob en Sylvia

KNGF Geleidehonden steunen kan op diverse manieren. Rob en Sylvia Brouwer doen dat als donateur, via sponsoreenpup.nl en via hun testament. 

Lees het verhaal van Rob en Sylvia ›


Tessa

Tijdens een goede-doelen diner leerde Tessa KNGF Geleidehonden kennen. Ze vond het zo mooi dat ze besloot donateur te worden. Een aantal jaren later las ze in de Uitgelaten over de mogelijkheid tot nalaten aan KNGF. Dat heeft ze inmiddels geregeld.

Lees het verhaal van Tessa ›

Onze website gebruikt cookies