In de tv-serie De Nalatenschap gaan we op zoek naar de persoonlijke verhalen die schuilgaan achter de keuze om na te laten aan een goed doel.  Ook is er aandacht voor het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen. KNGF Geleidehonden is meerdere keren te zien geweest in De Nalatenschap. Kijk deze afleveringen via de onderstaande links terug.

Kijktip

Dit jaar vertelt cliënt Margaret haar verhaal. 30 jaar geleden werd Margaret plotseling blind door een bacterie die de oogzenuw onder druk heeft gezet. Ze was toen 8 maanden zwanger van haar tweede kind. Een paar maanden nadat ze blind werd, kwam ze in contact met KNGF Geleidehonden en na een keer proeflopen met een geleidehond verwelkomde ze Eve in haar gezin. Sindsdien heeft ze altijd geleidehonden gehad en kan ze niet meer zonder. Een deel van haar nalatenschap schenken aan KNGF was voor Margaret geen moeilijk besluit.

Margaret is op zaterdag 4 december om 16.30 uur te zien in De Nalatenschap, op SBS6. Op zondag 12 december om 11.30 uur wordt de aflevering herhaald.

Online afleveringen bekijken

Bekijk alle afleveringen van tv-serie De Nalatenschap waarin KNGF te zien is terug via de onderstaande links.

 

Wij zien van dichtbij wat een blindengeleidehond oplevert.

Connie en Corné

Meer over nalaten


Brochure aanvragen         Executeurschap

Onze website gebruikt cookies