Werken bij KNGF Geleidehonden betekent samen hetzelfde doel nastreven: zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een professioneel opgeleide hond. Dat kunnen we alleen met elkaar bereiken. Elke afdeling vormt immers een belangrijke schakel bij het creëren van die bijzondere band tussen hond en baas. Hoewel er geen KNGF zou zijn zonder onze honden, staat het belang van de cliënt altijd voorop. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen met de inzet van hun hulphond. Ook alle medewerkers geven we de mogelijkheid om persoonlijk te groeien en eigen grenzen te verleggen. Zodat we onze missie steeds een beetje beter kunnen uitvoeren.

Zoveel mensen, zoveel perspectieven

Wij zijn ervan overtuigd dat verschillen goud waard zijn op de werkvloer. Samen kunnen we ons nog beter inzetten om onze cliënten, vrijwilligers of donateurs zo goed mogelijk van dienst te zijn. KNGF vindt het belangrijk om te werken met een diversiteit aan mensen, vanuit leeftijd, ervaring, achtergrond, gender, seksuele voorkeur en karakter. Voor iedereen is ruimte binnen ons bedrijf. We bieden gelijkwaardige kansen aan onze medewerkers om hun talenten verder te ontwikkelen en streven naar een open, veilige en inclusieve werkomgeving. Als je bij ons aan de slag gaat, geef jij aan wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Is dat een aangepaste werkplek omdat je in een rolstoel zit of extra begeleiding omdat je minder goed tegen externe prikkels kunt? Dan gaan we daarover in gesprek. KNGF vergroot de wereld voor mensen met een beperking. En KNGF biedt ruimte, groei en ontwikkeling voor jou.

Benieuwd welke schakels er allemaal zijn? Lees meer over de verschillende afdelingen (en functies) bij KNGF:

Training & zorg

Training & Zorg

Nieuwe cliënten selecteren, het opleiden van onze honden, een juiste match maken en nazorg verlenen. Deze afdeling doet er alles aan om de combinatie hond en baas te laten slagen. Van de verzorging, training tot aflevering en de jaarlijkse assistentiehonden-APK.

Puppy & Pleeggezinnenzorg

Puppy & Pleeggezinnenzorg

Hoe vorm je jonge pups om tot leergierige en stabiele honden die er klaar voor zijn om het vak van hulphond te leren? Dat doen onze pleeggezinnen. Natuurlijk krijgen ze daar alle assistentie bij. De afdeling PZZ begeleidt ze bij de basisopvoeding.

Servicebureau

Servicebureau

De vraagbaak van KNGF! Met zo’n 200 pups in pleeggezinnen en meer dan 700 cliënten met een hulphond komen er elke dag allerlei vragen en coördinerende zaken langs bij deze afdeling. De servicebureaumedewerkers doen er alles aan om alle mensen met KNGF-honden zo goed mogelijk verder te helpen.

Fondsenwerving & Communicatie

Fondsenwerving & Communicatie

Honden fokken, verzorgen, opleiden en afleveren is een kostbare aangelegenheid. Dat kunnen we alleen doen dankzij donateurs die ons steunen bij onze missie. Deze afdeling brengt verhalen over onze honden en cliënten naar buiten en zorgt voor het aantrekken en behouden van donateurs.

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

Ons werk proberen we zo efficiënt en zo goed mogelijk te doen. De afdeling Bedrijfsvoering houdt scherp in de gaten of dat ook lukt. Deze afdeling beheert de financiën en de gebouwen, regelt de personeelszaken, verzorgt de ICT en een hartelijk ontvangst.

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Wij kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers. Naast fantastische kennelvrijwilligers, zijn ook onze vrijwilligers die op het opleidingsterrein en rondom puppypleeggezinnen actief meehelpen goud waard. En wat dacht je van de geweldige inzet van onze fokgastgezinnen en puppypleeggezinnen die aan de basis staan van onze knappe assistentiehonden. 

Voor het in behandeling nemen van je sollicitatie verwerkt KNGF Geleidehonden jouw persoonsgegevens. Je sollicitatiebrief en CV wordt met jouw toestemming maximaal een jaar door ons bewaard. Na dit jaar worden al je gegevens verwijderd. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Onze website gebruikt cookies