Annelies vertelt over haar tante die KNGF had opgenomen in haar testament

In 2021 is mevrouw Van der Steen-van der Aar overleden. Al van jongs af aan was zij gek op honden. Toen zij in 2010 haar testament veranderde besloot zij daarom ook een schenking aan KNGF op te nemen. Na het overlijden van mevrouw kreeg haar nicht Annelies als nabestaande een uitnodiging om ons opleidingscentrum te bezoeken. Zo kon zij zien waar het legaat uit de nalatenschap van haar tante terecht is gekomen. Zelf is Annelies samen met haar man ook al jaren als donateur betrokken bij KNGF. Annelies was ontzettend blij dat zij een kijkje mocht komen nemen. ‘Hier was mijn tante heel content mee geweest. Als ze van boven meekijkt zou ze het heel goed vinden wat hier gebeurt’. In de video vertelt Annelies wat KNGF voor haar tante betekende en waarom zij KNGF heeft opgenomen in haar nalatenschap.

Als mensen bij leven zelf contact opnemen over hun nalatenschap – worden zij uiteraard ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! Dan kunnen wij de mensen persoonlijk bedanken.

Bekijk het verhaal van Annelies over haar tante tijdens een bezoek aan KNGF

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies