Leg jij de basis voor de hulphond?

Jaarlijks worden er ongeveer 200 KNGF-pups geboren. Voor deze pups zoeken we fijne gezinnen waar de jonge honden in huiselijke kring mogen opgroeien. Dat is een goede basis om ze te laten slagen als geleidehond voor iemand met een beperking. Direct aanmelden als pleeggezin.

Juist in het eerste levensjaar staat de hond het meest open voor zijn omgeving. Hij is dan nog te jong om het echte geleidewerk te leren. Voor die eerste puppyperiode kan KNGF Geleidehonden niet zonder de intensieve en toegewijde zorg van puppypleeggezinnen. Wij vragen hen niet alleen om de pup een veilig thuis te geven, maar ook om tijd en energie te steken in de verzorging, opvoeding en socialisatie.  Zij worden hierin op verschillende manieren door ons ondersteund.
Het gezin zorgt ervoor dat de pup opgroeit tot een stabiele, gehoorzame en zelfverzekerde hond. Dat zijn noodzakelijke eigenschappen om een betrouwbare blindengeleidehond, assistentiehond, buddyhond autisme of buddyhond ptss te worden.

Is er in jouw leven, tijdschema en hart plaats voor een hulphond in opleiding? Lees verder en bepaal of het bij jou past om een KNGF-pup op te voeden. Meer weten? Meld je hier aan voor een informatiebijeenkomst.

Meld je aan als puppypleeggezin

Onze website gebruikt cookies