KNGF Geleidehonden heeft als missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel opgeleide hond. Met ruim 100 professionele, bevlogen werknemers en enkele honderden vrijwilligers werken we samen als één hecht team. KNGF Geleidehonden is de grootste leverancier van hulphonden in Nederland. Naast een opleidingsinstituut voor honden, kenmerken we ons intern en extern ook als coach: we moedigen aan, motiveren, trekken mensen over de streep en vieren successen. Want elke stap vooruit is er één. Dit zie je terug in de training van onze honden, onze begeleiding aan cliënten bij het samenwerken met hun hulphond en de ondersteuning van pleeggezinnen bij het opvoeden van een KNGF-pup. Intern gaan we samen voor grenzen verleggen, zowel persoonlijke groei als organisatiegroei zijn van belang. We hebben tenslotte een missie.

Voor de afdeling facilitair zijn wij op zoek naar een:
Vrijwilliger met technisch talent - voor de woensdagen

Wat houdt het in:

KNGF Geleidehonden maakt met regelmaat gebruik van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen kunnen wij ons mooie werk niet doen. Op het terrein van KNGF Geleidehonden werken ongeveer 120 collega’s, zijn ongeveer 50 honden gehuisvest en hebben we een uitgebreid wagenpark. Dat betekent ook dat er continu klein onderhoud nodig is waarbij het team facilitair hulp kan gebruiken. Waar gaat het zoal om?

  • licht technisch onderhoud
  • het vervangen van lampen
  • het helpen bij een interne verhuizing
  • het (de)monteren van meubilair binnen en buiten
  • de reparatie van een tuinhek
  • het vervangen van sloten in deuren en het repareren van drangers
  • kleine storingen aan (elektrische) apparaten


Wie zoeken wij:

Je bent je bewust van het goede doel waar je voor werkt en hebt affiniteit met honden. Die kom je immers overal op het terrein tegen. Je bent handig en technisch vaardig, vindt klussen leuk, bent in goede conditie en kan goed zelfstandig werken. Je bent op woensdag beschikbaar. Daarnaast zoeken we kandidaten die een samenwerking aan willen gaan voor minimaal een jaar (liever langer). Wij streven naar een inclusieve en diverse organisatie.

Wij bieden:

Je maakt deel uit van het enthousiaste team facilitair en na een kop koffie ga je zelfstandig aan de slag met de klussen die liggen te wachten. De sfeer is informeel en de collega’s werken met passie. Als vrijwilliger kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de reiskosten tot een maximum afstand van 50 km enkele reis. We attenderen je er op dat KNGF Geleidehonden lastig bereikbaar is met het OV. Het is dus verstandig je alvast te oriënteren op de mogelijkheden. We organiseren regelmatig teamoverleg, workshops, personeelsactiviteiten en andere social events, zodat je ook in contact blijft met andere collega’s.

Reacties:

Heb je interesse in dit afwisselende vrijwilligerswerk en herken je jezelf in het profiel? Stuur je motivatie en cv naar KNGF Geleidehonden, onder vermelding van “vrijwilliger met technisch talent” via P&O@geleidehond.nl. Voor meer informatie over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Vanessa Buurman (coördinator facilitaire zaken) via telefoonnummer 06-21406526.

Onze website gebruikt cookies