Servicebureau

Iedereen met een KNGF-hond kan altijd rekenen op steun van de organisatie. Cliënten of pleeggezinnen met een vraag of een probleem komen als eerste terecht bij het Servicebureau. Of het nu gaat om een simpele kwaal of om een opvoedingstip: de servicebureaumedewerkers helpen ze uit de brand. Als er een specialistische kijk nodig is, weten ze precies wie ze moeten inschakelen.

Geen openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Houd onze website in de gaten en volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

 

Met het team zorgen we ervoor dat alles blijft lopen voor alle pleeggezinnen. Van de dekking en de plaatsing van de pup tot het terugbrengen naar school.

Eva Sterk, Servicebureaumedewerker

Dit team weet dus van alles over hondenkwaaltjes en kleine gedragsproblemen. Daarnaast zijn het uitstekende planners, want met meer dan 200 honden in pleeggezinnen en meer dan 700 actieve teams van honden en bazen, is het een hele puzzel om iedereen van tijd tot tijd te bezoeken. Of om tussendoor een extra belafspraak met een instructeur te regelen. Een werpkist bij een fokgastgezin te krijgen. Alle pups tijdig een medische keuring te laten ondergaan. En ga zo maar door. Kortom, geen dag is hetzelfde bij deze afdeling met zoveel honden en mensen die een beroep op hen doen.


Over ons

Over ons

Bij KNGF werken mensen met passie voor honden en mensen! Het is onze missie om meer werelden te openen met een speciaal opgeleide hond. Op deze pagina lees je meer over hoe we daar elke dag samen aan werken.

Meer weten over werken bij het servicebureau:

/storage/configurations/geleidehondnl/images/collegas/cropped-richard_dorstijn_2/1280x1280-richard_dorstijn_2-6385c4541176f.jpg

Richard Dorstijn

P&O adviseur

Onze website gebruikt cookies