Fondsenwerving

Onze honden willen we gratis ter beschikking kunnen stellen aan onze cliënten. Dat betekent dat we veel middelen moeten verkrijgen om dat mogelijk te maken. Onze fondsenwervers doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te laten bijdragen in onze missie. Ze zoeken nieuwe donateurs en onderhouden contact met sponsors, nalaters en alle andere gevers.

Geen openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Houd onze website in de gaten en volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

 

Ik vind het fijn dat ik in deze functie zoveel mensen mag ontmoeten. Ieder gesprek is anders en je kunt in goed overleg heel concreet iets betekenen voor de organisatie.

Remke Martens, relatiemanager bijzondere giften

Communicatie

We willen iedereen kennis laten maken met onze bijzondere honden en stoere cliënten. Niet alleen om onze bekendheid te vergroten, maar ook om meer draagvlak en begrip te krijgen voor deze kanjers. Dat doet de afdeling communicatie via onze eigen website, pers, radio, tv, online en social media via interviews, voorlichting, advertenties en commercials.

 

Het blijft bijzonder om de verhalen van cliënten te horen; de impact van een hond en hoe zij in het leven staan. Hun positieve insteek, terwijl velen toch voor flinke uitdagingen staan

Pauline de Bruin, redacteur

Ambassadeursteam

Ambassadeurs zijn cliënten en pleeggezinnen die vanuit hun eigen ervaring vertellen wat een geleidehond voor hen betekent. Wij zetten ze graag in voor gastlessen en presentaties door het hele land. Het team begeleidt de ambassadeurs en plant de presentaties in.


Over ons

Over ons

Bij KNGF werken mensen met passie voor honden en mensen! Het is onze missie om meer werelden te openen met een speciaal opgeleide hond. Op deze pagina lees je meer over hoe we daar elke dag samen aan werken: onze organisatie.

Meer weten over werken bij Fondsenwerving & Communicatie:

/storage/configurations/geleidehondnl/images/collegas/cropped-marieke_de_vries/1535x1535-marieke_de_vries-661e6131a7772.jpg

Marieke de Vries

P&O adviseur

Onze website gebruikt cookies