Ben jij die online professional die energie krijgt van onderzoek, analyses, project management? Heb je daarnaast oog voor tekst en design? Maar gaat je hart ook sneller kloppen van een leuke werkplek met vrolijke viervoeters? Dan is deze vacature interessant voor jou.

De functie en werkplek

Jij bent een echte customer journey regisseur; online journeys weet je over alle kanalen heen uit te tekenen, te ontwikkelen, in te richten en te optimaliseren. De wow die wij voelen bij onze missie, weet je om te zetten in een wow-ervaring voor onze relaties. Je weet wat er nodig is om de betrokkenheid van donateurs, pleeggezinnen en cliënten te vergroten. En vanuit de data-analyses maak je een heldere strategie. Je brengt daarnaast verbeteringen aan in bestaande processen. Is er nog geen proces? Dan ben je vrij deze op te zetten.

Je gaat een sterk e-mailmarketingprogramma opzetten waarbij je de vrije hand krijgt bij het uitvoeren van gesegmenteerde klantcampagnes. Inclusief het opzetten van de bijhorende marketingflows. Jij zorgt voor de juiste dataselecties, doet handige A/B-testen en kan niet zonder nauwkeurig data-analyses. Je gaat testen en optimaliseren. Zodat we blijven verbeteren, slimme keuzes maken en veel waarde toevoegen.

Als journey & marketing automation specialist werk je in een team van 25 marketing professionals die samen verantwoordelijk zijn voor het goed op de kaart zetten van onze missie via televisie, radio, print, outdoor en online. Bovendien is ons team verantwoordelijk voor het realiseren van 85 procent van de inkomsten. Al bijna 90 jaar staat ons merk als een huis, omdat we blijven ontwikkelen en mensen blijven inspireren. Daar wil je heel graag jouw professionele steentje aan bijdragen.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met het opzetten en ontwikkelen van het marketing automation en CRM-systemen en het coördineren van eventueel benodigde connecties met andere systemen;
  • Je hebt operationele ervaring & kennis van e-mailmarketingtools;
  • Je bent data-gedreven, neemt beslissingen op basis van analyses en resultaten en focust op het behalen van targets;
  • Je hebt een growth mindset en wil ons helpen meer werelden te openen;
  • Je deelt actief je kennis en learnings met je collega’s;
  • Je beschikt over bewezen projectmanagement skills en hebt ervaring met het aansturen van leveranciers, bureaus en multidisciplinaire projecten;
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week.

Onze missie

KNGF Geleidehonden heeft als missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel getrainde hond. Hier werk je met ruim 120 professionele, bevlogen collega’s en enkele honderden vrijwilligers samen als één hecht team. Je bent werkzaam binnen de afdeling Fondsenwerving en Communicatie op onze centrale locatie in Amstelveen. Je hebt te maken met collega’s uit diverse teams en je rapporteert aan de Teamleider Particuliere Markt.

Naast een opleidingsinstituut voor honden, kenmerken we ons intern en extern ook als coach: we moedigen aan, motiveren, trekken mensen over de streep en vieren successen. Want elke stap vooruit is er één. Dit zie je terug in de training van onze honden, onze begeleiding aan cliënten bij het samenwerken met hun hulphond en de ondersteuning van pleeggezinnen bij het opvoeden van een KNGF-pup. Intern gaan we samen voor grenzen verleggen, zowel persoonlijke groei als organisatiegroei zijn van belang. We hebben tenslotte een missie!

Wat bieden we je

Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team in een inspirerende organisatie. Wij streven hierbij naar een inclusieve en diverse organisatie. De sfeer is informeel en de collega’s werken met passie.

Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid en er wordt een beroep gedaan op je eigen visie en inbreng, met bijbehorende middelen om je plannen uit te voeren. De functie is ingeschaald in schaal 9 van de KNGF cao. Deze schaal loopt van €3.182,- en kan in de loop der jaren uitgroeien tot maximaal €5.027,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek. De feitelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en werkervaring. Naast je salaris ontvang je in mei een vakantietoeslag van 8% en in december een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Wij bieden onze medewerkers veel flexibiliteit. Hybride werken is mogelijk en ons kantoor is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel in Amstelveen. Bovendien investeert KNGF Geleidehonden ruim in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Jaarlijks is er een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor het volgen van opleidingen.

Veel online ervaring maar nog niet eerder bij een goed doel gewerkt? Geen probleem, dan leren wij jou graag de kneepjes van het vak. We bieden je graag de kans om bij onze impactvolle organisatie te komen werken.

Reageren kan zo

De werving heeft KNGF Geleidehonden uitbesteed aan We Know Public. Ben je enthousiast en herken je jezelf in van dit profiel? Kijk dan hier om te solliciteren. Voor vragen kun je een bericht sturen naar joep@weknowpublic.nl of bel/app hem direct op 06-10987103.

Onze website gebruikt cookies