Vrijwilligers

KNGF Geleidehonden kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Naast fantastische kennelvrijwilligers, zijn ook onze vrijwilligers die op het opleidingsterrein en rondom puppypleeggezinnen actief meehelpen goud waard. En wat dacht je van de geweldige inzet van onze fokgastgezinnen en puppypleeggezinnen die aan de basis staan van onze knappe geleidehonden. Onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde.

Word puppypleeggezin

Onze puppypleeggezinnen zijn onmisbaar voor ons belangrijke werk. Zij zorgen voor een goede start van onze pups en leggen zo de basis voor onze toekomstige hondenhelden. We zijn altijd op zoek naar pleeggezinnen. Iets voor jou? Lees er hier alles over.

 

Je krijgt een pluizig bolletje in huis en het is fascinerend om te zien hoe zo'n puppy vorderingen maakt!

Mieke heeft met haar gezin al 15 honden opgevoed voor KNGF
 

Ik vind de sfeer bij KNGF heel prettig. Iedereen is gemotiveerd. Met cliënten op stap gaan, vind ik bijzonder.

Vrijwilliger Frits maakt vele kilometers voor KNGF

Over ons

Over ons

Bij KNGF werken mensen met passie voor honden en mensen! Het is onze missie om meer werelden te openen met een speciaal opgeleide hond. Op deze pagina lees je meer over hoe we daar elke dag samen aan werken: onze organisatie.


Meer weten over werken als vrijwilliger:

/storage/configurations/geleidehondnl/images/collegas/cropped-caroline_van_kalsbeek-20210726-092517-x3049445/1024x1024-caroline_van_kalsbeek-20210726-092517-x3049445-61389747b21a2.jpg

Caroline van Kalsbeek

P&O adviseur

Onze website gebruikt cookies