Ben jij een enthousiaste, analytische alleskunner, die energie krijgt van het inzetten van kanalen als Google Ads, SEO, en Display Marketing om het meeste uit onze campagnes te halen? En zoek je een baan waar je naast leuke collega’s ook gezellige viervoeters op de werkvloer tegenkomt? Dan is deze functie interessant voor jou!

De functie en werkplek

Je hart gaat sneller kloppen van creatieve, goed renderende online campagnes. Daarbij ken je je doelgroep door-en-door en ga je deze met relevante content aan KNGF binden. En die content ligt bij ons letterlijk voor het oprapen: op onze locatie in Amstelveen trainen we al deze bijzondere honden en kom je ook in contact met onze al even bijzondere cliënten. Als digital campagne marketeer werk je in een team van 25 marketing professionals die samen verantwoordelijk zijn voor het goed op de kaart zetten van onze missie via televisie, radio, print, outdoor en online. Bovendien is ons team verantwoordelijk voor het realiseren van 85 procent van de inkomsten. Al bijna 90 jaar staat ons merk als een huis, omdat we blijven ontwikkelen en inspireren. Daar wil je heel graag jouw professionele steentje aan bijdragen.

Je ontwikkelt online concepten en campagnes om stapsgewijs leads, donaties, structurele donateurs maar ook pleeggezinnen te werven. Je krijgt de vrije hand om deze campagnes zelf op te zetten, uit te voeren, te monitoren, te evalueren en optimaliseren. Je bent hét brein achter de online campagnes.

Statistieken van je ads? Die volg je als geen ander. En je weet hoe je relevante doelgroepen kunt bereiken, en welke (nieuwe) kanalen en content hiervoor geschikt zijn. Snel schakelen en optimaliseren is waar je je dagelijks mee bezig houdt om maximaal resultaat te behalen uit elke campagne. Je werkt hiervoor nauw samen met onze online marketing bureaus en schakelt in- en externe expertise in voor het beste campagneresultaat.

KNGF wil de komende jaren meer impact realiseren met onze professioneel getrainde honden, en daarom is het belangrijk dat we de juiste mensen aan ons binden. Online is daarbij een belangrijk kanaal waar jij de paid channels beheert ten behoeve van een optimale inzet en het behalen van onze targets. Je stuurt op KPI's, rapporteert hierover, doet verbetervoorstellen en speelt proactief in op kansen die zich voordoen.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HBO, WO opleiding in de richting van (digital) marketing, communicatie, commerciële economie of bedrijfskunde;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als digital marketeer;
  • Je hebt operationele ervaring met advertising- en analytics-tools;
  • Meten = weten, je bent iemand die oog heeft voor de cijfers en performance gericht werkt;
  • Je werkt graag nauwkeurig en gestructureerd zodat overzicht houden en samenwerken soepel verloopt;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van externe leveranciers, bureaus en multidisciplinaire projecten;
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week.

Onze missie

KNGF Geleidehonden heeft als missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel getrainde hond. Hier werk je met ruim 120 professionele, bevlogen collega’s en enkele honderden vrijwilligers samen als één hecht team. Je bent werkzaam binnen de afdeling Fondsenwerving en Communicatie op onze centrale locatie in Amstelveen. Je hebt te maken met collega’s uit diverse teams en je rapporteert aan de Teamleider Particuliere Markt.

Naast een opleidingsinstituut voor honden, kenmerken we ons intern en extern ook als coach: we moedigen aan, motiveren, trekken mensen over de streep en vieren successen. Want elke stap vooruit is er één. Dit zie je terug in de training van onze honden, onze begeleiding aan cliënten bij het samenwerken met hun hulphond en de ondersteuning van pleeggezinnen bij het opvoeden van een KNGF-pup. Intern gaan we samen voor grenzen verleggen, zowel persoonlijke groei als organisatiegroei zijn van belang. We hebben tenslotte een missie!

Wat bieden we je

Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team in een inspirerende organisatie. Wij streven hierbij naar een inclusieve en diverse organisatie. De sfeer is informeel en de collega’s werken met passie.

Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid en er wordt een beroep gedaan op je eigen visie en inbreng, met bijbehorende middelen om je plannen uit te voeren. De functie is ingeschaald in schaal 9 van de KNGF cao. Deze schaal loopt van €3.182,- en kan in de loop der jaren uitgroeien tot maximaal €5.027,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek. De feitelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en werkervaring. Naast je salaris ontvang je in mei een vakantietoeslag van 8% en in december een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Wij bieden onze medewerkers veel flexibiliteit. Hybride werken is mogelijk en ons kantoor is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel in Amstelveen. Bovendien investeert KNGF Geleidehonden ruim in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Jaarlijks is er een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor het volgen van opleidingen.

Veel online ervaring maar nog niet eerder bij een goed doel gewerkt? Geen probleem, dan leren wij jou de kneepjes van het vak. We bieden je graag de kans om bij onze impactvolle organisatie te komen werken.

Reageren kan zo

De werving heeft KNGF Geleidehonden uitbesteed aan We Know Public. Ben je enthousiast en herken je jezelf in van dit profiel? Kijk dan hier om te solliciteren. Voor vragen kun je een bericht sturen naar joep@weknowpublic.nl of bel/app hem direct op 06-10987103.

Onze website gebruikt cookies