Start een spaar-of sponsoractie voor KNGF Geleidehonden!

Wist je dat je naast een donatie ons werk ook kunt steunen door tijd te investeren of je netwerk te gebruiken? Dit kan op verschillende manieren, zoals meelopen met een sponsorloop en donaties vragen voor KNGF, taarten bakken en verkopen of doppen sparen. Op deze manier kun je bijdragen aan de opleiding van onze bijzondere honden, maar dan door jouw tijd te investeren in een actie en je netwerk te gebruiken om donaties te vragen. Succes!

Doppen sparen

Doppen sparen

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor ons. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van onze geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd.

Lees meer

Start een actie

Start een actie

Via ons platform Actie voor Geleidehonden kun je heel eenvoudig een sponsoractie (bv. hardloopwedstrijd, cupcakes bakken of een workshop organiseren) opzetten. Op deze website maak je heel gemakkelijk een persoonlijke pagina aan en via deze pagina kunnen familie, vrienden en collega’s jouw actie eenvoudig sponsoren.

Lees meer

Vier je feestje

Vier je feestje

Iets te vieren? Laat ons meedelen in de feestvreugde. Vraag bijvoorbeeld om een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Dat kan op onze feestelijke actiewebsite. Net als op jouw echte feest vieren we daar ook een feestje. Je kunt precies bijhouden hoeveel er is gedoneerd. Je kunt zelfs een cheque uitprinten met het bedrag en een onthullingsmoment inplannen tijdens jouw feest. Zet het confettikanon maar vast klaar!

Lees meer

Cartridges en mobieltjes

Cartridges en mobieltjes

Met het inleveren van cartridges en mobiele telefoons help je 2 goede doelen tegelijk; KNGF Geleidehonden en het milieu. Voor elk ingeleverd exemplaar, krijgen wij een vergoeding van Eeko, de organisatie die cartridges en mobieltjes inzamelt en laat recyclen.

Lees meer

Donatiebox

Donatiebox

Bij bijzondere gebeurtenissen willen veel mensen graag iets goeds doen voor een ander. Geen bloemen of andere cadeaus voor zichzelf, maar een gift schenken aan een goed doel zoals onze hulphonden. Het kan hierbij gaan om een vrolijke gelegenheid, zoals een bruiloft, een zilveren huwelijksfeest, een pensionering of een verjaardag.

Lees meer

KNGF Artikelen

KNGF-artikelen

Wil je KNGF-artikelen bestellen, dan kan dat met het formulier op deze pagina. Deze kun je printen, invullen en via de post of e-mail naar ons verzenden. Meer informatie is te lezen op het formulier.

Lees meer

Goede doelen cadeaukaart

Goede doelen cadeaukaart

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen of een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis? En wil je tegelijk bijdragen aan een mooiere wereld? Kies dan eens voor een Goede Doelen Cadeaukaart.

Lees meer

 

 

 

Onze website gebruikt cookies