KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een speciaal opgeleide hond. De opleiding en verzorging van onze honden en de ondersteuning van onze cliënten brengen flinke kosten met zich mee. Bijzondere giften en sponsoring, van zowel particulieren, bedrijven en vermogensfondsen, zijn daarom hard nodig en worden zeer gewaardeerd.

Ooit weleens met de gedachte gespeeld om KNGF Geleidehonden wezenlijk te ondersteunen met een bijzondere gift? Dan is het fijn om te horen hoe dat precies in zijn werk gaat. Onze relatiemanager bijzondere giften Remke Martens legt graag uit op welke manier onze organisatie te steunen is. Ook kan zij vertellen wat er met de gift of sponsoring mogelijk wordt gemaakt.

Mogelijkheden om te steunen

  • Sponsoring voor langere tijd: een structurele samenwerking biedt ons de kans een stukje zekerheid in te bouwen voor de toekomst.
  • Belastingvrij schenken: vanwege onze ANBI-status zijn periodieke of hogere schenkingen aftrekbaar van de belasting.
  • Exclusieve adoptiehond: volg één van onze honden exclusief. Dit is al mogelijk vanaf €5.000,-. Uiteraard mag de adoptant de naam voor de hond bedenken!
  • Fonds op naam: steun ons voor een langere tijd met een periodieke schenking van minimaal €50.000,-.


Neem persoonlijk contact met ons op

Remke Martens, relatiemanager bijzondere giften

Remke Martens, relatiemanager bijzondere giften

‘Ik doe relatiebeheer voor particulieren, bedrijven of vermogensfondsen die ons meer dan gemiddeld steunen. Deze groep wordt door mij persoonlijk benaderd en ik zorg ervoor dat de gevers betrokken worden bij de organisatie. Heb je een vraag over sponsoring, belastingvrij schenken, een fonds op naam of wil je exclusief een pup adopteren? Neem dan zeker contact met me op.’

Neem contact op met Remke: 020 237 38 60 of mail direct met r.martens@geleidehond.nl

Margot Bakker-de Bruin, fondsenwerver bijzondere giften

Margot Bakker-de Bruin, fondsenwerver bijzondere giften

‘Sponsoren werven voor een doel als KNGF is toch het mooiste wat er is? Wel als je het aan mij vraagt. Ik houd me bezig met de werving van grote giften, sponsoren, exclusieve adoptiehonden en nalatenschappen. Heb je een vraag of wil je KNGF steunen? Ik sta je heel graag te woord.’

Neem contact op met Margot: 020 237 38 08 of mail direct met: m.bruin@geleidehond.nl

Onze website gebruikt cookies