KNGF Geleidehonden wil zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven geven met een speciaal opgeleide hond. De opleiding en verzorging van onze honden en de ondersteuning van onze cliënten brengen flinke kosten met zich mee. Bijzondere giften en sponsoring, van zowel particulier als zakelijk, zijn daarom hard nodig en worden zeer gewaardeerd.

Ooit weleens met de gedachte gespeeld om KNGF Geleidehonden wezenlijk te ondersteunen met een bijzondere gift? Bij een schenking vanaf €2.000,- of bij een structurele sponsoring, is het fijn om te horen hoe dat precies in zijn werk gaat. Onze relatiemanager Bijzondere giften Remke Martens legt graag uit op welke manier onze organisatie te steunen is. Ook kan zij vertellen wat er met de gift of sponsoring mogelijk wordt gemaakt.

Mogelijkheden om te steunen

  • Sponsoren: een structurele samenwerking biedt ons de kans een stukje zekerheid in te bouwen voor de toekomst.
  • Belastingvrij schenken: vanwege onze ANBI-status zijn periodieke of hogere schenkingen aftrekbaar van de belasting.
  • Exclusieve adoptiepup: de hond wordt van zijn geboorte tot aan zijn pensioen financieel ondersteund door een particulier of bedrijf. Uiteraard mag de adoptant een naam bedenken. Dit is al mogelijk vanaf €5.000,-.
  • Fonds op naam: steun één van onze afdelingen voor een langere tijd met een periodieke schenking van minimaal €50.000,-.

Persoonlijk contact met Remke

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/5958c7bc7fd90.jpg

Remke Martens

Relatiemanager Bijzondere giften

Onze website gebruikt cookies