Laat ons jouw wereld openen, kom langs voor een rondleiding

Wil je een kijkje nemen bij onze bijzondere organisatie in Amstelveen, meer leren over onze knappe honden en hoe zij de wereld van hun baas openen? We laten je graag onze hondenschool zien.    

Jouw bezoek aan KNGF Geleidehonden bestaat uit:

  • Je brengt een bezoek aan de kennel, waar je kunt kennismaken met onze knappe hondenstudenten.
  • Je kunt via een wandeling op de geleidehondenbeleving ervaren hoe het is om je te laten geleiden door een hulphond. Lees hier alles over. 
  • Een ambassadeur vertelt zijn of haar ervaringsverhaal over de impact van de hulphond. 

Kom je alleen of met een groep? We hebben verschillende mogelijkheden. 

Kijkmiddagen

Kijkmiddagen

Wij bieden de mogelijkheid om KNGF te bezoeken. En organiseren daarvoor een aantal open middagen op zaterdag. Binnenkort komen de nieuwe data online en kun je je aanmelden.

Groep op bezoek

Groep op bezoek

Ook kun je op vrijdagmiddag een bezoek brengen met jouw bedrijf, vereniging of organisatie. Wij kunnen groepen van minimaal 6 tot maximaal 10 mensen ontvangen. Deze rondleiding is gratis, een donatie wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. 
Aanmelden: zo’n groepsbezoek wordt in overleg gepland. Wil je je hiervoor aanmelden of meer informatie, mail dan naar: rondleiding@geleidehond.nl

Praktische zaken

  • Mensen met een beperking zijn van harte welkom. De loopband van de beleving is echter niet geschikt voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn. Mensen met een visuele beperking moeten er rekening mee houden dat er tijdens het bezoek aan het museum diverse filmpjes worden vertoond.
  • Er is een invalidentoilet bij KNGF Geleidehonden aanwezig.
  • Honden mogen helaas niet mee. Een uitzondering wordt natuurlijk gemaakt voor blindengeleidehonden, assistentiehonden en buddyhonden in functie.
  • Onderdeel van de rondleiding is een bezoek aan de kennel. We kunnen helaas niet beloven dat er honden in de kennel aanwezig zijn, omdat onze instructeurs dan met de honden aan het trainen zijn.
Onze website gebruikt cookies