KNGF Geleidehonden steunt actie Blindvoor1dag van Oogfonds

Man loopt met VR-bril op de loopband, op het scherm naast hem kun je meekijken met zijn zicht

Het Oogfonds roept iedereen op om donderdag 21 juni voor één dag “blind” te worden. Mensen kunnen bijvoorbeeld blind kanovaren en dineren en zo geld inzamelen voor onderzoek naar oogziektes. KNGF Geleidehonden steunt dit initiatief en organiseert zelf ook een actie; je bent die donderdag welkom bij ons opleidingscentrum om De Beleving te doen. De opbrengst is voor het Oogfonds.

Loop met geleidehond door hartje Amsterdam

Bij KNGF Geleidehonden kun je, met behulp van een VR-bril en een lopende band, met geleidehond Nova door het drukke Amsterdam lopen. Nét echt. Je ervaart zo hoe het is om niet te kunnen zien in een wereld die volledig is gericht op ziende mensen. 

Op donderdag 21 juni kun je tussen 10.00 en 13.00 uur deelnemen aan deze Beleving. De vrijwillige bijdrage die we hiervoor vragen komt dan geheel ten goede aan het Oogfonds. Geef je op door een mailtje te sturen aan communicatie@geleidehond.nl.

Ga de uitdaging aan!

Onderzoek naar oogziektes is erg belangrijk. Dat weten wij als leverancier van blindengeleidehonden als geen ander. Wil je zelf in actie komen voor het Oogfonds? Ga dan naar blindvoor1dag.nl en ga de uitdaging aan!

Onze website gebruikt cookies