Martin bereidt zich voor op extreme tocht voor buddyhonden

Profiel van wandelaar in het bos met de zonsondergang

Om aandacht te vragen voor de buddyhonden en om geld in te zamelen voor hun opleiding, gaat Martin 5.000 km wandelen. Volg Martin in zijn aanloop naar zijn wandeltocht door de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Of nog leuker: ga ook wandelen voor onze honden!

Buddyhonden geven mensen weer een beetje meer vrijheid terug. Of het nu gaat om oud-geüniformeerden met PTSS of kinderen met autisme. Martin Kombrink weet door zijn werk bij politie en defensie hoe verwoestend PTSS kan zijn. Een buddyhond haalt mensen met PTSS uit hun sociale isolement en helpt bij praktische zaken, zoals zijn baas wekken bij een nachtmerrie.


Volg Martin bij zijn voorbereiding

Om aandacht te vragen voor deze bijzondere honden en om geld in te zamelen voor hun opleiding, wandelt Martin van april tot oktober 2021 The Continental Divide Trail. Een tocht van 5.000 km door de Rocky Mountains, van Mexico naar Canada. Zo’n zwaar parcours vergt natuurlijk een uitgebreide voorbereiding. Deze zomer wandelt Martin daarom het 500 kilometer lange Pieterpad, van Groningen naar Maastricht. De komende tijd kun je Martin volgen via zijn actiepagina.


Kom in de benen voor geleidehonden

Nog leuker is het natuurlijk om net als Martin actief te worden en zelf te gaan wandelen voor onze buddyhonden. Martin nodigt iedereen uit om een wandelactie te starten en in Nederland gezamenlijk 5.000 km te lopen. Dat mag in één keer, in delen, alleen of met meerdere mensen tegelijk. Verschillende teams kunnen verschillende afstanden afleggen. Het maakt niet uit of je 5 of 25 kilometer loopt: als we samen maar op 5.000 km uitkomen. Start ook een actie.


Help mee het streefbedrag bereiken

Vanuit je luie stoel bijdragen kan natuurlijk ook. Doe dan een donatie via de donatieknop op de actiewebsite. Een donatie van 10 euro staat gelijk aan 1 kilometer van Martins wandeltocht. Help Martin en alle anderen die erop uit trekken voor de buddyhonden hun streefbedrag bereiken.Martin loopt met een grote rugzak op
Onze website gebruikt cookies