Het is je vast en zeker opgevallen: geleidehond.nl is veranderd. En hoe! Deze nieuwe website is sneller, heeft een duidelijkere structuur en is makkelijker te bezoeken op je mobiel of tablet.

Fris design en betere toegankelijkheid

Omdat de techniek nooit stilstaat en omdat KNGF Geleidehonden het tijd vond voor een fris design, is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe geleidehond.nl. Met als resultaat een website die sneller is en beter toegankelijk is voor mensen met een visuele beperking.

Nieuwe structuur website

‘Verschillende doelgroepen bezoeken geleidehond.nl. Onze cliënten, maar zeker ook alle donateurs en vrijwilligers zonder wie we ons belangrijke werk niet kunnen doen’, vertelt projectleider Dennis van Plateringen van Team Online. ‘Met de nieuwe websitestructuur kunnen we de verschillende gebruikersgroepen beter bedienen.’

Uitvoerige testperiode

Het Tilburgse webbureau Freshheads heeft de nieuwe website ontwikkeld. Op basis van onze wensen en hun expertise is de nieuwe structuur uitgedacht. Ook heeft dit webbureau de verschillende gebruikersonderzoeken begeleid. Na een uitvoerige testperiode kunnen we de nieuwe website nu in gebruik nemen.

Onze website gebruikt cookies