Na onze pensionering zijn we gezellig samen in één huis gaan wonen. Toen hebben we twee pups voor KNGF Geleidehonden opgevoed: Katja en Una. Dat was mooi om te doen, al was het afscheid moeilijk. Katja bleek ongeschikt als geleidehond en wij mochten haar adopteren. Jammer voor KNGF Geleidehonden, maar wij waren er zielsgelukkig mee! Later kregen we een eigen hond, maar het lijntje met KNGF Geleidehonden is gebleven.

 

Het is zo'n opluchting voor ons dat dit goed geregeld is!

De tweeling Hamakers hebben KNGF Geleidehonden opgenomen in hun testament. ‘We hebben ze benoemd tot enig erfgenaam. KNGF Geleidehonden doet heel bijzonder werk. We hebben ze ook benoemd tot executeur. Dat betekent dat KNGF Geleidehonden alles regelt bij ons overlijden, dan hoeven wij onze neef daar niet mee op te zadelen. Het is zo’n opluchting voor ons dat dit goed geregeld is!’

De erfenis van de tweeling wordt straks ingezet voor het opleiden van honden, zodat nog meer mensen met een beperking meer zelfstandigheid en levensgeluk kunnen ervaren met een geleidehond aan hun zijde.

Meer over nalaten

Meer weten over nalaten aan KNGF Geleidehonden? Vraag dan onze gratis brochure aan of neem contact op met onze adviseur Nalatenschappen Patricia Elings.

Vraag de brochure aan

Neem contact op met ons

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies