Na onze pensionering zijn we gezellig samen in één huis gaan wonen. Toen hebben we twee pups voor KNGF Geleidehonden opgevoed: Katja en Una. Dat was mooi om te doen, al was het afscheid moeilijk. Katja bleek ongeschikt als geleidehond en wij mochten haar adopteren. Jammer voor KNGF Geleidehonden, maar wij waren er zielsgelukkig mee! Later kregen we een eigen hond, maar het lijntje met KNGF Geleidehonden is gebleven.

 

Het is zo'n opluchting voor ons dat dit goed geregeld is!

De tweeling Hamakers hebben KNGF Geleidehonden opgenomen in hun testament. ‘We hebben ze benoemd tot enig erfgenaam. KNGF Geleidehonden doet heel bijzonder werk. We hebben ze ook benoemd tot executeur. Dat betekent dat KNGF Geleidehonden alles regelt bij ons overlijden, dan hoeven wij onze neef daar niet mee op te zadelen. Het is zo’n opluchting voor ons dat dit goed geregeld is!’

De erfenis van de tweeling wordt straks ingezet voor het opleiden van honden, zodat nog meer mensen met een beperking meer zelfstandigheid en levensgeluk kunnen ervaren met een geleidehond aan hun zijde.

Marianne en Marijke in tv-programma De Nalatenschap

Marianne en Marijke hebben een warme band met KNGF Geleidehonden. Ze zijn al jaren donateur en hebben vroeger als puppypleeggezin enkele toekomstige geleidehonden opgevoed. Ze hebben ook besloten om na te laten aan KNGF.

Bekijk de aflevering

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies