Veelgestelde vragen over: steunen met geld

Hoe kan ik KNGF Geleidehonden financieel steunen?

KNGF Geleidehonden is erg blij met jouw steun. In welke vorm dan ook. Wij geven de voorkeur aan een automatische machtiging. KNGF bespaart hiermee veel geld, omdat de verwerking van de machtiging veel goedkoper is dan die van een eenmalige gift. Zo kunnen we het geld beter besteden aan het intensieve opleidingstraject van onze hulphonden. Er zijn verschillende manieren waarop je onze stichting kunt steunen, bijvoorbeeld door donateur te worden, een actie te starten of vrijwilliger te worden.

Kan ik ook een eenmalige gift doen?

Natuurlijk. Elke gift is van harte welkom. Je kunt direct via onze website doneren. Online doneren gaat via een beveiligde omgeving. Een eenmalige gift kun je ook overmaken. Op deze pagina vind je alle informatie. Hartelijk dank voor je steun!

Hoe kan ik een wijziging in mijn persoonlijke of donatiegegevens doorgeven?

Wil je persoonlijke gegevens zoals je adres, telefoonnummer, e-mail adres of rekeningnummer wijzigingen? Dat kan via dit wijzigingsformulier. Wil je je donatiegegevens wijzigingen, zoals de frequentie of het bedrag? Dat kan hier. Wil je je donatie stopzetten, stuur dan een mail naar opzeggen@geleidehond.nl.

Ik sponsor een pup en wil mijn gegevens of machtiging wijzigen. Waar kan ik dit doen?

Als je bent ingelogd op onze website, dan kun je via 'mijn gegevens' je persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen. Zoals e-mailadres, wachtwoord, betaal- of adresgegevens enzovoort. Wil je de machtiging voor je sponsorpup wijzigen of stopzetten, neem dan contact met ons op via nummer 020-4969333. Of stuur een e-mail naar donateur@geleidehond.nl.

Waarom ontvang ik post (met een machtigingsformulier)?

We sturen onze donateurs ongeveer 4 keer per jaar een relatiemagazine of mailing en eenmaal per jaar het jaarbericht. We houden graag onze donateurs op de hoogte van ons werk en hoe het geld wordt besteed. Ook is gebleken dat onze donateurs deze berichtgeving waarderen. Wij hopen dat mensen ons daardoor blijven steunen. Het machtigingsformulier – de eenmalige gift – is onderdeel van de begeleidende brief bij de mailing en daarmee de adresdrager van de mailing. De eenmalige gift is in eerste instantie niet bedoeld als vraag om een grotere donatie. We zijn al heel blij dat je ons steunt! Met het formulier – de eenmalige gift – kun je op een veilige manier eenmalig doneren. Je zit nergens aan vast.

Bij iedere mailing sturen wij ook een retourenvelop mee waarmee je het formulier terug kunt sturen. Mocht je deze kwijt zijn dan kun je het formulier ook zelf opsturen zonder postzegel in een gewone envelop naar KNGF Geleidehonden, Antwoordnummer 4078, 3830 VB LEUSDEN.

Je kunt ons ook steunen door de iDeal QR-code (in onze brieven en mailings) te scannen met je mobiele telefoon. Dit is een veilige en makkelijke manier van doneren. Je kunt ook altijd een overschrijvingskaart van jouw bank gebruiken en zelf een overschrijving doen naar ons IBAN nummer NL81 INGB 0000 2754 00.

Ik ontvang regelmatig post. Kan ik ook minder post ontvangen?

Natuurlijk. Laat ons weten wat je wilt wijzigen via een mail naar donateur@geleidehond.nl.

Kan KNGF aandacht besteden aan mijn crowdfunding- of inzamelingsactie?

KNGF Geleidehonden is een fondsenwervende organisatie en wij zijn zelf afhankelijk van donaties voor het opleiden van onze hulphonden. Daardoor zijn er geen mogelijkheden om fondsen te werven voor andere organisaties of andere doelen.

Ben je een actie voor KNGF gestart? Wat geweldig! We kunnen helaas niet alle acties delen, maar zien hem natuurlijk graag, dus tag ons vooral op social media.

Steun ons in onze missie

Help jij mensen met een beperking meer vrijheid te geven met een hulphond? Elke vorm van steun draagt bij aan de opleiding van onze honden.

Doneer en help mee

Om de hulphonden kosteloos ter beschikking te stellen aan hun nieuwe baas, is geld nodig. Doneer ook voor de opleiding van hulphonden en help ons zo met onze missie.

Help mee

Belastingvrij schenken

Wist je dat je ook belastingvrij kan schenken aan KNGF Geleidehonden? Met een paar eenvoudige stappen regel je het zo, bekijk hier de voordelen van belastingvrij schenken.

Lees hier meer

Word pleeggezin

Voor onze toekomstige hondenhelden zoeken we fijne gezinnen waar de jonge honden in huiselijke kring mogen opgroeien. Leg jij de basis voor een hulphond?

Lees hier meer
Onze website gebruikt cookies