Veelgestelde vragen over: steunen met geld

Hoe kan ik KNGF Geleidehonden financieel steunen?

KNGF Geleidehonden is erg blij met jouw steun. In welke vorm dan ook. Wij geven de voorkeur aan een automatische machtiging. KNGF bespaart hiermee veel geld, omdat de verwerking van de machtiging veel goedkoper is dan die van de acceptgirokaart. Zo kunnen we het geld beter besteden aan het intensieve opleidingstraject van onze hulphonden. Er zijn verschillende manieren waarop je onze stichting kunt steunen, bijvoorbeeld door donateur te worden, een actie te starten of vrijwilliger te worden.

Kan ik ook een eenmalige gift doen?

Natuurlijk. Elke gift is van harte welkom. Je kunt direct via onze website doneren. Online doneren gaat via een beveiligde omgeving. Een eenmalige gift kun je ook overmaken. Op deze pagina vind je alle informatie. Hartelijk dank voor je steun!

Hoe kan ik een wijziging in mijn persoonlijke of donatiegegevens doorgeven?

Wil je persoonlijke gegevens zoals je adres, telefoonnummer, e-mail adres of rekeningnummer wijzigingen? Dat kan via dit wijzigingsformulier. Wil je je donatiegegevens wijzigingen, zoals de frequentie of het bedrag? Dat kan hier. Wil je je donatie stopzetten, stuur dan een mail naar opzeggen@geleidehond.nl.

Ik sponsor een pup en wil mijn gegevens of machtiging wijzigen. Waar kan ik dit doen?

Als je bent ingelogd op sponsoreenpup.nl, dan kun je via 'mijn gegevens' je persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen. Zoals e-mailadres, wachtwoord, betaal- of adresgegevens enzovoort. Wil je de machtiging voor je sponsorpup wijzigen of stopzetten, neem dan contact met ons op via nummer 020-4969333. Of stuur een e-mail naar donateur@geleidehond.nl.

Waarom ontvang ik post (met acceptgiro's)?

We sturen onze donateurs 4 keer per jaar een relatiemagazine of mailing en eenmaal per jaar het jaarbericht. We houden graag onze donateurs op de hoogte van ons werk en hoe het geld wordt besteed. Ook is gebleken dat onze donateurs deze berichtgeving waarderen. Wij hopen dat mensen ons daardoor blijven steunen. De acceptgiro is de adresdrager van de mailing. Daardoor hebben we geen aparte adresdrager nodig. En dat scheelt in de kosten en de hoeveelheid papier. De acceptgiro is dan ook in eerste instantie niet bedoeld als vraag om een grotere donatie. We zijn al heel blij dat je ons steunt!

Ik ontvang regelmatig post. Kan ik ook minder post ontvangen?

Natuurlijk. Laat ons weten wat je wilt wijzigen via een mail naar donateur@geleidehond.nl.

Kan ik nog KNGF-artikelen bestellen?

Onze webshop heeft per 1 februari 2019 haar digitale deuren gesloten. Wil je toch nog KNGF-artikelen bestellen, dan kan dat met het bestelformulier op deze pagina. Deze kun je printen, invullen en via de post of e-mail naar ons verzenden.

kan KNGF aandacht besteden aan mijn crowdfundingactie?

KNGF Geleidehonden is een fondsenwervende organisatie en wij zijn zelf afhankelijk van donaties voor het opleiden van onze honden. Daardoor zijn er geen mogelijkheden om fondsen te werven voor andere organisaties of andere doelen.

Steun ons in onze missie

Help jij mensen met een beperking meer vrijheid te geven met een geleidehond? Elke vorm van steun draagt bij aan de opleiding van onze honden.

Doneer en help mee

Om de geleidehonden kosteloos ter beschikking te stellen aan hun nieuwe baasjes, is geld nodig. Doneer ook voor de opleiding van geleidehonden en help ons zo met onze missie.

Help mee

Belastingvrij schenken

Wist je dat je ook belastingvrij kan schenken aan KNGF Geleidehonden? Met een paar eenvoudige stappen regel je het zo, bekijk hier de voordelen van belastingvrij schenken.

Lees hier meer

Word pleeggezin

Voor onze toekomstige hondenhelden zoeken we fijne gezinnen waar de jonge honden in huiselijke kring mogen opgroeien. Leg jij de basis voor een geleidehond?

Lees hier meer
Onze website gebruikt cookies