Iets te vieren? Laat ons meedelen in de feestvreugde. Vraag bijvoorbeeld om een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Dat kan op onze feestelijke actiewebsite. Net als op jouw echte feest vieren we daar ook een feestje. Je kunt precies bijhouden hoeveel er is gedoneerd. Je kunt zelfs een cheque uitprinten met het bedrag en een onthullingsmoment inplannen tijdens jouw feest. Zet het confettikanon maar vast klaar!

Lees meer en start een actie!


Een andere opie is een verjaardagsactie starten op Facebook: 5 simpele stappen.
Als je op Facebook je verjaardag hebt ingevuld, dan ontvang je ongeveer twee weken voor de datum een uitnodiging om een inzameling te starten. In een paar simpele stappen maak je een actie aan waarmee jouw vrienden voor jouw verjaardag kunnen doneren aan KNGF Geleidehonden: 

  1. Selecteer een goed doel.
  2. Vul het bedrag in dat je wilt ophalen.
  3. Geef jouw actie een naam en voeg toe waarom jij voor dit goede doel kiest (dit is optioneel). Facebook vult zelf al wat informatie in over de betreffende organisatie.
  4. Daarna kun je een foto voor je actie uploaden of kiezen voor de voorgestelde foto. Je actie is klaar!
  5. Na het aanmaken deel je de actie met je Facebook-vrienden.

Facebook verzamelt alle binnengekomen donaties en maakt dit na ongeveer twee weken over aan het goede doel. Wij en onze bijzondere honden zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee!

Onze website gebruikt cookies