Ons online jaarbericht biedt een levendige terugblik op onze activiteiten in het afgelopen jaar; wij vertellen u graag wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan en bereikt.

2014 was een mooi jaar. We hebben opnieuw meer mensen met een beperking geholpen met een speciaal opgeleide hond. Naast het fokken, opvoeden en opleiden van onze bijzondere honden ontplooien we steeds meer activiteiten.

Mooie resultaten en bijzondere projecten
In ons online jaarbericht vindt u infographics die op een heldere wijze inzicht geven in de behaalde doelstellingen, kosten en baten. Ook kunt u er meer lezen over onze activiteiten op het gebied van belangenbehartiging, onderzoek en innovatie. Zo streden we in 2014 onder meer voor aanpassing van de Taxiwet voor het vervoer van geleidehonden, we zetten ons in voor verbetering van de arbeidsparticipatie van mensen met een handicap en we deden onderzoek naar de mogelijke inzet van medische detectiehonden bij de vroegtijdige diagnose van darmkanker. Stuk voor stuk bijzondere projecten die vanuit onze kennis en expertise opgepakt konden worden.

Indrukwekkende verhalen uit 2014
We vertellen niet alleen zelf over de vele ontwikkelingen in 2014. We laten ook anderen aan het woord: een geleidehondenbaas, een instructeur, een buddyhondenbaas, een vrijwilliger en een donateur vertellen hoe en waarom zij betrokken zijn bij onze organisatie. 

Bekijk het jaarbericht online

Onze website gebruikt cookies