Ga jij de uitdaging van Dam tot Dam aan in het KNGF Geleidehonden-team? Als je dit jaar in ons team in de Dam tot Damloop meerent, zamel je samen met ons geld in voor het opleiden van onze geleidehonden.

Durf jij deze sportieve uitdaging aan en ben je overtuigd om sponsoren te zoeken?

Als team overwinnen baas en hond samen dagelijks iedere uitdaging op hun pad. Een echte topprestatie. Eentje die jij kunt evenaren door je aan te sluiten bij het KNGF Geleidehonden-team voor de Dam tot Dam loop op zondag 17 september 2017.

Laat je sponsoren

Laat je sponsoren door je bedrijf, collega's, familie en vrienden en steun zo de opleiding van onze blindengeleidehonden, assistentiehonden, buddyhonden en autismegeleidehonden. We vragen elke deelnemer om een minimaal startbedrag van 161 euro bijeen te brengen. Je kunt daarvoor je eigen actiepagina aanmaken op actievoorgeleidehonden.nl. Zo zet je je sportief en gezond in voor het goede doel en hebben we als team een onvergetelijke dag. Dat is de juiste teamspirit!

Hoe doe je mee?

Stuur een email naar a.blessing@geleidehond.nl. Graag ontvangen we je naam, adres, woonplaats en emailadres en een korte motivatie. Je ontvangt dan één van de 20 startbewijzen via KNGF Geleidehonden. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst en op = op.

Heb je zelf al een startbewijs bemachtigd via individuele inschrijving? Maak dan een eigen actiepagina aan op www.actievoorgeleidehonden.nl en laat je door zoveel mogelijk mensen sponsoren. Dan zet je alsnog je teamspirit in voor KNGF Geleidehonden!

Over de Dam tot Dam loop

De Dam tot Dam loop start in Amsterdam en finisht in Zaandam; een parcours van 10 Engelse Mijlen (16,1 kilometer). Het is één van Nederlands grootste hardloopevenementen en wordt in 2017 voor de 33ste keer georganiseerd. Nog niet helemaal zeker hoe je die 10 Engelse Mijl gaat overwinnen? Kijk dan op myasics.nl voor een persoonlijk trainingsschema.

Niet meelopen, wel steunen?

Wil of kun je niet meelopen, maar wil je ons wel steunen? Dat kan ook! Op de groepspagina kun je  een donatie doen om het KNGF Geleidehonden-team te sponsoren. Alvast bedankt!

Onze website gebruikt cookies