Bezoek KNGF Geleidehonden op de ZieZo beurs in Utrecht en kom alles te weten over onze blindengeleidehonden. We heten je vrijdag 24 en zaterdag 25 maart van harte welkom op onze stand. Onze medewerkers informeren je graag over de blindengeleidehond en kunnen al jouw vragen beantwoorden op standnummer 31.

 *   laat je informeren over de rol van een blindengeleidehond;  
 *   loop met de geleidehondsimulator onder professionele begeleiding van een instructeur;
*   schrijf je in voor één van de informatiemiddagen op het opleidingscentrum in Amstelveen;
*   doe mee aan een prijsvraag waarmee je kans maakt op een smakelijke prijs. 

Familie, begeleiders of bezoekers die beroepsmatig aanwezig zijn, kunnen meekijken over de schouder van een geleidehondeninstructeur door een virtual reality-video te bekijken, waardoor ze meer inzicht krijgen in het werk van de blindengeleidehond en hoe hij wordt getraind.

ZieZo beurs

De ZieZo beurs is dé landelijke oogbeurs voor iedereen die niet (goed) kan zien. De bezoeker kan zich laten informeren over allerlei (technische) hulpmiddelen voor blinden en zeer slechtzienden.

Locatie

Dit jaar vindt de beurs niet plaats in Houten, maar in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs (Jaarbeursplein 1 – Utrecht). Deze locatie zit direct naast Utrecht Centraal Station en is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden
Vrijdag 24 maart 10:00-16:30 uur
Zaterdag 25 maart 10:00-15:30 uur
Jouw bezoek aan de ZieZo beurs is gratis na registratie op de website van de organisatie. Registreren of meer weten? Bezoek dan www.ziezo.org
Wij ontmoeten je graag op de 21e editie van de ZieZo beurs!

Onze website gebruikt cookies