Sponsor Elanco Animal Health maakte een aantal mooie video's van pup Hobbit en zijn puppypleeggezin. Kijk je mee?

Even kennismaken

Met veel plezier stellen wij jullie voor aan deze vrolijke viervoeter: Hobbit. Deze lieve pup heeft nog veel te leren om uiteindelijk te slagen als blindengeleidehond. In deze video maken we kennis met Hobbit, zijn puppypleeggezin en PPZ-instructeur Marloes. 

Socialiseren in de dierentuin

In de afgelopen maanden is pup Hobbit enorm gegroeid en hij haalt tegenwoordig al veel streken uit. Een échte puber dus. Dit is een geschikt moment om met hem te trainen in drukke omgevingen waar veel te snuffelen valt, zoals de dierentuin.

Socialiseren in het tuincentrum

Tijd voor een nieuw avontuur! In het tuincentrum is er een hoop te ontdekken. Naast rijen planten is er nog veel meer leuks te zien. 🌿 Lukt het Hobbit om geconcentreerd te blijven?

Medische keuring

Hobbit is onlangs naar de Universiteitskliniek in Utrecht geweest voor een medische keuring. Deze keuring is eigenlijk het toegangsbewijs om straks naar school te mogen. Tijdens zijn bezoek wordt hij gecontroleerd door een oogarts, orthopeed en radioloog! Zijn baasjes zijn in ieder geval al super trots op hem.

Eerder sponsorde Elanco Animal Health al pup Auke en volgde haar tijd bij het puppypleeggezin. Bekijk deze filmpjes hier om een goed beeld te krijgen van de taken van een puppypleeggezin.

Onze website gebruikt cookies