‘Als alleenstaande was de keuze om na te laten aan een goed doel makkelijk gemaakt en ik hou heel erg van dieren. KNGF Geleidehonden vind ik een geweldige, goede organisatie. Ik ben al heel lang donateur, ik ben een keer op bezoek geweest, ik heb een pup gesponsord. Dus ik ben bekend met de organisatie.

Weer deelnemen aan de maatschappij

De manier waarop honden worden gefokt en opgeleid, met zoveel kennis van zaken. Hoeveel aandacht er wordt besteed aan een pup om hem te laten uitgroeien tot hulphond waardoor iemand weer aan de maatschappij kan deelnemen. Dat draag ik een warm hart toe. Ik laat alles na aan KNGF Geleidehonden, want wil ik geen geharrewar over mijn nalatenschap en zo is het voor iedereen duidelijk.

Een hele zorg minder

Nu ik het allemaal heb laten vastleggen, vind ik het eigenlijk een hele zorg minder. Nadenken over je nalatenschap hoort nou eenmaal bij het leven. Door over dingen na te denken, krijg je voor jezelf duidelijk wat je wel en niet wilt.

Natuurlijk moet je voor sommige onderwerpen de tijd nemen. Het zijn ook vaak gewetensvragen. Ik heb niet alles met mijn familie besproken. Sommige dingen zijn privé. Andere dingen heb ik weer met vrienden besproken. Ik vond het heel fijn dat Patricia Elings alles met mij heeft doorgenomen en heeft meegelezen met het concept-testament. Dat voelt toch anders dan een bekende die meeleest.’

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies