Bijzondere giften en bedrijven

Trainer loopt met hond in tuig voor bloemenstal langs

Bijzondere giften aan KNGF Geleidehonden, zowel particulier als zakelijk, worden zeer gewaardeerd.

Grote giften en sponsoring

De opleiding en verzorging van onze honden, de ontwikkeling van nieuwe initiatieven van onze kennis- en innovatieafdeling en de ondersteuning van onze cliënten brengen flinke kosten met zich mee. Ooit weleens met de gedachte gespeeld één van deze onderdelen wezenlijk te ondersteunen met een bijzondere gift? Bij de schenking van een grotere gift vanaf €2.000,- of bij een structurele sponsoring, is het fijn om te horen hoe dat precies in zijn werk gaat.

Persoonlijk advies bijzondere giften

Onze relatiemanager Bijzondere giften Remke Martens legt graag uit op welke manier onze organisatie te steunen is. Ook kan zij vertellen wat er met de gift of sponsoring mogelijk wordt gemaakt.

Mogelijkheden om te steunen

  • Sponsoren: een structurele samenwerking biedt ons de kans een stukje zekerheid in te bouwen voor de toekomst.
  • Structurele of periodieke schenking: vanwege onze ANBI-status zijn periodieke of hogere schenkingen aftrekbaar van de belasting.
  • Exclusieve pupadoptie: de hond wordt van zijn geboorte tot aan zijn pensioen financieel ondersteund door een particulier of bedrijf. Uiteraard mag de adoptant een naam bedenken. Mogelijk vanaf €5.000,-.
  • Fonds op naam: steun één van onze afdelingen voor een langere tijd met een periodieke schenking van minimaal €50.000,-.

Neem contact op met Remke

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/5958c7bc7fd90.jpg

Remke Martens

Relatiemanager Bijzondere giften

Onze website gebruikt cookies