Eén van de leukste manieren waarop KNGF Geleidehonden gesteund kan worden, is door exclusief een hond te adopteren. Als sponsor van jouw eigen adoptiehond betrekken we je bij het gehele traject dat de hulphond-in-spé doorloopt; vanaf zijn geboorte en de eerste stapjes in het pleeggezin, tot aan zijn afstuderen. Iedere 2 maanden sturen we je een uitgebreide update omtrent de vorderingen van jouw pup voorzien van mooie foto’s. Ook mag je een mooie naam verzinnen voor jouw hond en er kan zelfs een persoonlijke ontmoeting georganiseerd worden. Deel alle bijzondere verhalen van jouw eigen pup met collega’s, via social media of met familie en vrienden.

Met jouw bijdrage wordt een deel van de kosten van de hulphond-in-spé tot aan de definitieve plaatsing als blindengeleidehond, assistentiehond of bijvoorbeeld moederhond gefinancierd. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten:

Volg jouw hond vanaf de geboorte

Steun een hond tot aan zijn 1e verjaardag

Het exclusief adopteren van een hond tot zijn eerste verjaardag kost € 5.000,-. 

  • Je mag een naam voor jouw hond bedenken.
  • Je krijgt een mooie foto van jouw pup.
  • Je wordt iedere 2 maanden op de hoogte gehouden van zijn vorderingen door middel van verslagen en foto's.

Steun een hond tot zijn definitieve plaatsing

Deze exclusieve vorm van adoptie kost € 10.000,-. Je krijgt dezelfde voordelen als de adoptie voor 5.000, - en de volgende extra's:

  • Je gaat jouw hond en de trainer ontmoeten vlak voordat de hond afstudeert.
  • Je krijgt een uitgebreide rondleiding door ons geleidehondencentrum.

Steun een hond van geboorte tot pensioen

Dit is de meest uitgebreide vorm van adoptie en kost € 40.000,-. Je krijgt dezelfde voordelen als de adoptie van €10.000,- en de volgende extra's: 
  • Je mag op bezoek bij het fokgastgezin om de pup, de moederhond en het hele nest te ontmoeten als de pup 5-6 weken oud is.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen in het leven van jouw hond tot aan het pensioen.
  • Je ontvangt verslag van jouw hulphond bij de nieuwe baas.
  • Je krijgt bericht over pensionering.

Vragen over het exclusief adopteren van een hond? Wij vertellen je graag meer.

Remke Martens, relatiemanager bijzondere giften

Remke Martens, relatiemanager bijzondere giften

‘Ik doe relatiebeheer voor particulieren, bedrijven of vermogensfondsen die ons meer dan gemiddeld steunen. Deze groep wordt door mij persoonlijk benaderd en ik zorg ervoor dat de gevers betrokken worden bij de organisatie. Heb je een vraag over sponsoring, belastingvrij schenken, een fonds op naam of wil je exclusief een pup adopteren? Neem dan zeker contact met me op.’

Neem contact op met Remke: 020 237 38 60 of mail direct met r.martens@geleidehond.nl

Kelly Luske, fondsenwerver bijzondere giften

Kelly Luske, fondsenwerver bijzondere giften

‘Ik mag me bezig houden met de werving van grote giften, sponsoren, exclusieve adoptiehonden en nalatenschappen. De diversiteit van dit werk geeft mij enorm veel energie. Er zijn ook zoveel verschillende en leuke manieren waarop je KNGF kunt steunen. Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Dan ben ik er om je vragen te beantwoorden.’

Neem contact op met Kelly, mail direct met: k.luske@geleidehond.nl

Onze website gebruikt cookies