Een hulphond op de kantoorvloer, niet elke werkgever durft het aan. Toch hoeft het helemaal niet spannend te zijn. Een hulphond heeft namelijk een meerwaarde voor de baas én het bedrijf. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom riepen een aantal werkgevers deze hulphonden uit tot Werknemer van de Ma(a)nd! Lees hieronder hun verhalen.

Blindengeleidehond Nuba

Blindengeleidehond Nuba

Ruud had jarenlang zijn eigen bedrijf, tot hij een aantal jaar geleden plotseling zijn zicht begon te verliezen. Voor Ruud was dit het begin van een grote verandering: van zelfstandig ondernemer werd hij afhankelijk van hulp. Hij kan zich nu met geleidehond Nuba aan zijn zijde weer inzetten als vakexpert. Nuba is onze Werknemer van de Ma(a)nd, lees hier waarom.

Assistentiehond Guinness

Assistentiehond Guinness

Pieter en zijn assistentiehond Guinness vormen volgens HR-manager bij LVS Monique van de Lest, een fantastisch duo. Pieter zit vanwege een erfelijke spierziekte in een rolstoel, maar dankzij de steun van Guinness kan Pieter met plezier werken. Lees waarom Guinness Werknemer van de Ma(a)nd is.

Onze website gebruikt cookies