Over NuNotariaat.nl

Via de website nunotariaat.nl kan een online testament opgesteld worden. Deze site rekent een vast laag bedrag. Verder werkt alles hetzelfde als direct bij de notaris. Aan alle formaliteiten wordt voldaan. De akte moet nog wel worden ondertekend bij een notaris in de buurt.

Samenwerking met ruim 50 notariskantoren

NuNotariaat is geen notaris of notariskantoor, maar werkt samen met meer dan 50 notariskantoren verspreid door heel Nederland. NuNotariaat Notarissen zijn altijd aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en vallen onder de regels die de KNB opstelt. De akten worden gecontroleerd en goedgekeurd door alle bij NuNotariaat aangesloten notariskantoren.

Tessa

Tessa regelde haar testament online

"Dat was harstikke handig. Je kan alles op de website invullen, daarna moet je het alleen even bij een notaris in de buurt laten ondertekenen. Het was toen in één ochtend geregeld."

Lees waarom Tessa nalaat aan KNGF

Eigen tempo

NuNotariaat stelt haar klanten in de gelegenheid zelf in eigen tempo een akte op te stellen. Daarnaast is prijstransparantie één van de pijlers van NuNotariaat. De prijzen zijn vast en inclusief BTW. Ook is het altijd mogelijk om de akte te annuleren tot drie werkdagen voor het bezoek aan de notaris. KNGF Geleidehonden heeft een eigen pagina op Nunotariaat:

Bekijk de pagina

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.
Onze website gebruikt cookies