Met een geleidehond kun je weer aan de slag. Daarom steunt donateur Loes KNGF Geleidehonden en hebben zij en haar man de organisatie opgenomen in hun testament.

Loes: ‘Jarenlang werkte ik bij een apotheek in de Amsterdamse Pijp. Ik zag de KNGF-trainers dagelijks voorbij komen, op weg naar de Albert Cuypmarkt om daar met de honden te oefenen. Ik vond het verbazingwekkend om te zien wat ze zo’n hond leerden. Daar moest ik iets mee, vond ik.

Inmiddels steunen mijn man en ik KNGF al jaren via sponsoreenpup.nl en staan jullie in ons testament. Kinderen hebben we niet, wel een eigen huis in Amsterdam. Er is dus echt iets te vergeven en een deel van ons ‘potje’ gaat naar de geleidehonden. Daar staan mijn man en ik vierkant achter.

 

Wij weten dat ons geld prima terecht komt

In de trein kwam mijn man vaak een mevrouw met een blindengeleidehond tegen, op weg naar haar werk. Hij vond het telkens zó knap hoe de hond haar soepel door de menigte loodste, midden in de spits. Met een geleidehond kun je weer aan de slag. Dat vind ik het belangrijkste. Ik heb zelf altijd gewerkt en weet hoe dat je leven verrijkt. Dat gun ik iemand met een beperking ook.

Natuurlijk steun ik omdat ik gek ben op beesten, maar vooral om wat die honden kunnen. Het spreekt me zó aan. Het is geweldig dat iemand zijn leven kan leven dankzij een goed opgeleide hond. Dat geldt niet alleen voor blindengeleidehonden; ook de honden voor mensen in een rolstoel of met PTSS zijn buitengewoon. Tijdens een open dag bij KNGF raakten mijn man en ik daarvan nog meer overtuigd. Ja, wij hebben er echt een goed gevoel over om aan jullie organisatie na te laten. Jullie doen uitstekend werk en wij weten dat ons geld prima terecht komt. Ga zo door!’

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies