‘KNGF Geleidehonden is zo’n tastbaar doel. Ik kan met eigen ogen zien wat jullie doen: topgeleidehonden opleiden voor mensen met een beperking. Een schitterend eindresultaat. Vandaar dat ik jullie heb opgenomen in mijn testament’, zegt ze.  

‘Prachtig om te zien hoe mens en dier samenwerken. Je ziet hoeveel plezier geleidehonden in hun werk hebben. Voor een hond is er niets fijners dan iets samendoen met de baas.’ Aan deze vorm van teamwork wil Karin graag bijdragen via haar testament. Dat regelen, vond ze niet moeilijk.

Karin

 

"Ik merk dat KNGF Geleidehonden net zo zorgvuldig met mensen omgaat als met honden."

‘Het moet gebeuren. Ik ben alleen en wil een zinvolle bestemming voor mijn geld. Ik heb eerst een lang gesprek gehad met Patricia Elings, adviseur Nalatenschappen bij KNGF Geleidehonden. Patricia luisterde goed naar mijn wensen en schetste duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Dat gesprek gaf me een tevreden gevoel. Ik merk dat KNGF Geleidehonden net zo zorgvuldig met mensen omgaat als met honden. Daarom besloot ik jullie ook te benoemen tot executeur. Ik laat de afhandeling van mijn nalatenschap gerust over aan de professionals van deze betrokken organisatie.’

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies