‘We hebben altijd hard gewerkt, we hebben geen kinderen, onze familie heeft het goed. Dan moet je bedenken wat er met je vermogen gebeurt als je er zelf niet meer bent. We vonden het een mooie gedachte om onze nalatenschap aan een goed doel te schenken. We hebben als puppypleeggezin meerdere pups opgevoed voor KNGF Geleidehonden. Onze eerste hond is blindengeleidehond geworden en onze tweede hond buddyhond. We hebben goed contact met beide bazen en het is geweldig om te zien hoe de honden hun werk doen. Op dit moment mogen we onze derde KNGF-hond opvoeden en ook aan deze hond beleven we veel plezier.'

 

Om al die knappe honden op te leiden is veel geld nodig

We vonden het moeilijk om de pups na een jaar af te staan, maar als we nu zien de honden hun bazen helpen, dan zijn we blij dat we het hebben gedaan. We hopen dat KNGF nog veel steun mag ontvangen zodat dit mooie werk kan worden voortgezet, want om al die knappe honden op te leiden is veel geld nodig. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat alles straks goed en naar onze wensen geregeld zal worden. Onze nalatenschap en het executeurschap zijn in goede handen!

In het KNGF-magazine Uitgelaten lazen we over nalaten aan KNGF Geleidehonden. Zo kwamen we op het idee om contact op te nemen met Patricia Elings, adviseur Nalatenschappen bij KNGF Geleidehonden. Zij is bij ons langs geweest en legde alles goed uit. Toen we vroegen naar een eenvoudige manier om ons testament op te stellen, verwees ze naar Nunotariaat.nl. Daar kun je eenvoudig een standaardakte laten maken voor een vaste prijs. We hoefden alleen een keertje naar die notaris toe om ons testament te tekenen. Dus het was echt zo geregeld.’

Meer weten over nalaten aan KNGF?

Praktische informatie

U kunt op verschillende manieren nalaten aan KNGF Geleidehonden. Wij zetten graag alle praktische informatie voor u op een rij.

Magazine aanvragen

Alles even rustig nalezen? Vraag dan vrijblijvend ons magazine over nalaten aan KNFG Geleidehonden aan.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen, of wilt u advies over nalaten aan KNGF? Patricia Elings, adviseur nalatenschappen, staat u graag te woord.

Neem contact met ons op

/storage/configurations/geleidehondnl/uploads/employee/image/original/594a745997333.jpg

Patricia Elings

Adviseur Nalatenschappen

Onze website gebruikt cookies