Overweegt u KNGF Geleidehonden op te nemen in uw testament? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons opleidingscentrum in Amstelveen. Zo krijgt u een goed beeld van onze organisatie en kunt u persoonlijk ervaren wat wij met uw nalatenschap kunnen doen.

U kunt hiervoor gebruik maken van een speciale 'nalaten vrijdagmiddag' of een kijkmiddag op zaterdag. 

Bezoek de 'nalaten vrijdagmiddag'

De 'nalaten vrijdagmiddag' organiseren we speciaal voor personen die overwegen KNGF in het testament op te nemen of KNGF al hebben opgenomen in hun testament. Het bezoek bestaat uit verschillende onderdelen:

Let op: deze middagen vinden plaats op inschrijving (maximaal 10 personen). U mag uiteraard een introducé meenemen. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, mail dan naar: nalaten@geleidehond.nl

U kunt zich aanmelden voor volgende vrijdagmiddagen (13.30 tot 15.30 uur):

- 16 juni

Bezoek de kijkmiddag op zaterdag

Ook bieden wij de mogelijkheid om KNGF Geleidehonden in het weekend te bezoeken. We organiseren daarvoor een aantal algemene kijkmiddagen op zaterdag. U maakt tijdens deze middag kennis met een van onze ambassadeurs met een hulphond, u neemt een kijkje in de kennel en een deel van de bezoekers kan via een wandeling op de belevingsband ervaren hoe het is om zich te laten geleiden door een hulphond.

De kijkmiddag op zaterdag vindt plaats op inschrijving (minimaal 25 en maximaal 50 personen).  U mag uiteraard een introcudé meenemen. Wilt u meer informatie over de kijkmiddag op zaterdag of wilt u zich hiervoor aanmelden, mail dan naar: nalaten@geleidehond.nl

U kunt zich aanmelden voor de volgende zaterdagmiddagen (12.30 tot 15.30 uur):

- 3 juni

Binnenkort komen er nieuwe data beschikbaar voor de zomer en het najaar. 

Onze website gebruikt cookies