Klacht indienen

Heb je een klacht over een activiteit van KNGF Geleidehonden? Wij waarderen het als je de moeite wilt nemen deze klacht aan ons door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid iets goed te maken, uit te leggen en ervan te leren. KNGF Geleidehonden heeft een uitgebreide klachtenprocedure (pdf) die voldoet aan de eisen die het CBF hieraan stelt. Je kunt ons bellen, schrijven, een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen. Jouw klacht wordt vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Meldregeling ongewenst gedrag en misstanden

Binnen KNGF Geleidehonden wordt actief beleid gevoerd op het gebied van preventie en bestrijding van elke vorm van ongewenst gedrag. Ongewenst gedrag wordt op welk niveau dan ook, niet geaccepteerd. Voor iedereen die onverhoopt toch te maken krijgt met ongewenst gedrag vanuit KNGF, bieden wij de gelegenheid om hiervan melding te maken, zodat wij hier gepaste actie op kunnen ondernemen. Bekijk hier onze Integriteitsgedragscode met de meldregeling. Van deze meldregeling kun je ook gebruik maken als je bij KNGF een misstand vermoedt.

/storage/configurations/geleidehondnl/images/logos/cropped-kngf_label_logo_fc/802x802-kngf_label_logo_fc-61c9d534b9cbf.jpg

Algemene contactgegevens

Algemene contactgegevens

Onze website gebruikt cookies