Per 1 juni stoppen alle banken met de ondersteuning van de acceptgiro, omdat het gebruik hiervan afneemt. Dit betekent dat ook jouw bank na deze datum geen acceptgiro’s meer verwerkt.

Een deel van de eenmalige giften die KNGF Geleidehonden ontvangt, wordt per acceptgiro aan ons overgemaakt. Deze giften zijn heel belangrijk om ons werk te kunnen blijven doen. Gelukkig is er een eenvoudig alternatief voor de acceptgiro, dat samen met andere goede doelen werd ontwikkeld. Dit heet Mijn eenmalige gift. Hiermee kun je ons werk, net zo makkelijk en vertrouwd als je gewend was, blijven steunen.

Je kunt Mijn eenmalige gift, die je bij onze mailings ontvangt, op 2 manieren gebruiken:

  • Ben je gewend de acceptgiro in te vullen en naar je bank te versturen?
    Dan kun je Mijn eenmalige gift invullen en voortaan aan ons sturen via de bijgevoegde retourenvelop, in plaats van aan de bank. Een postzegel is daarvoor niet nodig.    machtigingskaart_KNGF
  • Gebruik je de acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen voor internetbankieren? Dan kun je de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als je gewend was met de acceptgiro.   
           machtigingskaart_KNGF_geel

 

Per wanneer gaan de veranderingen in?

Vanaf eind maart stopt KNGF Geleidehonden, net als veel andere goede doelen, met de verzending van acceptgiro’s. Acceptgiro’s die je nog hebt liggen kun je tot 15 mei versturen, dan heeft de bank nog 2 weken om je acceptgiro te verwerken.

Meer weten over Mijn eenmalige gift?

Op de website mijneenmaligegift.nl kun je meer lezen over het eenvoudige gebruik van dit nieuwe betaalmiddel. Daar vind je ook veelgestelde vragen. Of bekijk het filmpje hieronder.

Doneren met je mobiele telefoon (via de QR-code)

Een andere veilige en gemakkelijke manier van doneren is via het gebruik van de QR-code, die wij in onze brieven gebruiken. Je scant de code met je mobiele telefoon, vervolgens bepaal je zelf het donatiebedrag en betaal je via je mobielbankieren app. Makkelijk, veilig en snel!

blonde hond komt een envelop brengen

Onze website gebruikt cookies