Bankrekeningnummer

Voordat je een gift overmaakt op onderstaand rekeningnummer, willen wij je vragen deze informatie te lezen. Je kunt ook gebruikmaken van dit donatieformulier.

IBAN: NL81INGB0000275400
KNGF Geleidehonden te Amstelveen

Algemene gegevens

Kamer van Koophandel: Kvk 41200230
Statutaire naam: Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehondenfonds
RSIN: 0029.59.197 (fiscaal nummer ANBI)

Bedankt voor je donatie

Als het aan ons ligt, kunnen wij donateurs zoals jij niet genoeg bedanken. Dankzij jouw bijdrage kunnen wij de geleidehonden kosteloos ter beschikking stellen aan hun nieuwe baasjes. Daarom willen we je graag laten weten dat je gift goed ontvangen is en hoeveel jouw steun voor ons betekent.

Maar, we mogen helaas niet altijd contact opnemen. Om je te kunnen bedanken, hebben wij je contactgegevens nodig. En die zien we niet als je zelf voor het eerst een bedrag overmaakt op onze rekening. Ook mogen wij jouw persoonsgegevens níet gebruiken zonder jouw toestemming.

Vind je het net zo waardevol als wij om contact te hebben over jouw gift? Vul tijdens het overmaken van de gift jouw naam en adres in bij: omschrijving / betalingskenmerk. Hiermee laat je ons weten dat wij contact met je mogen opnemen over jouw gift. Of mail naar donateur@geleidehond.nl. Wij nemen dan contact met je op om je gegevens te verifiëren.

Onze website gebruikt cookies