Heb je geen wensen voor je verjaardag? Dan is het ook een idee om een goed doel zoals KNGF te kiezen om te steunen. Dit kun je doen door via onze actiewebsite je feestje te vieren, of heel eenvoudig een inzamelingsactie via Facebook of Instagram te starten. Hieronder lees je hoe het werkt.

Start in 5 simpele stappen een verjaardagsactie op Facebook

Als je op Facebook je verjaardag hebt ingevuld, dan ontvang je ongeveer 2 weken voor die datum een uitnodiging om een inzameling te starten. In een paar simpele stappen maak je een actie aan waarmee je vrienden voor jouw verjaardag kunnen doneren aan KNGF Geleidehonden: 

  1. Selecteer KNGF als goed doel.
  2. Vul het bedrag in dat je wilt ophalen en tot wanneer de actie loopt.
  3. Geef jouw actie een naam en voeg toe waarom jij voor ons als goed doel kiest (dit is optioneel). Facebook vult zelf al wat informatie in over jouw gekozen organisatie, dit kun je makkelijk aanpassen..
  4. Daarna kun je een foto voor je actie uploaden of kiezen voor de voorgestelde foto. Je actie is klaar!
  5. Na het aanmaken deel je de actie met je Facebook-vrienden.

Facebook verzamelt alle binnengekomen donaties en maakt dit na ongeveer 2 weken over aan KNGF Geleidehonden. Wij en onze bijzondere honden zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee!

Een inzamelingsactie via Instagram starten

Je kunt vanuit een Instagram-bericht een inzamelingsactie voor een non-profitorganisatie zoals KNGF maken. De inzamelingsactie is zichtbaar in het bericht en je bio bevat een link naar de inzamelingsactie. De inzamelingsactie blijft 30 dagen actief. Je kunt op elk moment de looptijd van de inzamelingsactie verlengen of de inzamelingsactie beëindigen.
Als je profiel openbaar is, is je inzamelingsactie voor iedereen zichtbaar. Als je profiel privé is, kunnen alleen mensen die je volgen je inzamelingsactie zien en doneren. Hieronder ze je hoe je dit doet. 

Ook kun je via een story een inzamelingsactie maken, je kiest dan voor de optie 'donatie' in het gedeelte waar je ook stickers kunt toevoegen.

Instagram inzameling voor KNGF starten

Onze website gebruikt cookies