Bij bijzondere gebeurtenissen willen veel mensen graag iets goeds doen voor een ander. Geen bloemen of andere cadeaus voor zichzelf, maar een gift schenken aan een goed doel zoals onze hulphonden. Het kan hierbij gaan om een vrolijke gelegenheid, zoals een bruiloft, een zilveren huwelijksfeest, een pensionering of een verjaardag. De jubilaris wil dit graag vieren, maar heeft zelf geen materiële presentjes nodig. Het kan ook gaan om iets dat op zich verdrietig is, zoals een uitvaart. Maar omdat de overledene een groot hart had voor het werk van onze honden, heeft deze de wens uitgesproken dat de bezoekers van de uitvaart geen bloemen meenemen, maar een donatie doen aan KNGF Geleidehonden.

Blonde hon naast donatiebox in de kennel

In al deze gevallen zijn wij natuurlijk dankbaar voor dit mooie gebaar. Om alle bezoekers van feest of uitvaart de kans te geven een gift te doen, kun je op de dag zelf een donatiebox neerzetten met daarop een afbeelding van onze honden. Daarmee is meteen duidelijk waar de bijdrage van de bezoekers heen gaat.

Onze donatiebox is niet geschikt/bedoeld om plastic doppen in te zamelen. Voor het inzamelen van plastic doppen en meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar deze pagina.

Wij danken je alvast hartelijk voor jouw bijdrage.

Geen donatiebox nodig maar wil je wel een gift doen bij een van bovenstaande gelegenheden? Dan vinden wij het fijn als je bij het overmaken van het bedrag jouw naam en adres in de beschrijving of het betalingskenmerk zet, zodat wij weten van wie de gift afkomstig is. Wij willen je namenlijk graag persoonlijk bedanken.

Onze website gebruikt cookies