Je kunt de opleiding van onze geleidehonden eenmalig steunen via een sms-bericht á €3,-. 

  • Stuur een sms met het woord ‘PUP’ naar 4333
  • In tijden van bijzondere campagnes en tv-acties vragen wij om een speciaal woord te sms'en naar 4333. Op dit moment hebben we geen campagne met een speciaal sms-woord.

Wat doen wij met jouw telefoonnummer?

Wij verwerken telefoonnummers voor de volgende doelen:

Bedanken 
Wij kunnen het bij de sms-horende telefoonnummer gebruiken om jou te bedanken voor jouw eenmalige donatie.

Informeren activiteiten
Het telefoonnummer kan mogelijk ook eenmalig gebruikt worden om meer te vertellen over onze missie of om andere mogelijkheden met jou te bespreken waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van KNGF Geleidehonden. Wij werken hierbij samen met telemarketingbureaus.

Alle gegevens die KNGF Geleidehonden verkrijgt in het kader van deze donatiemogelijkheid, worden beveiligd verwerkt en zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden behandeld. Bekijk ook onze uitgebreide privacyvoorwaarden. Hier vind je ook de contactgegevens van onze Functionaris Gegevensbescherming (FG). 

Geef Mobiel

De verwerking van sms-donaties wordt gedaan door Geef Mobiel. Geef Mobiel is toegankelijk voor goede doelen die in het bezit zijn van een CBF-erkening. Geef Mobiel keert gemiddeld 87% van de donatie uit als opbrengst voor het goede doel. Goede doelen die lid zijn van de brancheorganisaties Goede Doelen Nederland, zoals KNGF Geleidehonden, krijgen 50% korting op het gebruik van Geef Mobiel. 

Laatst gewijzigd: januari 2019

Onze website gebruikt cookies