Hoi, ik ben Nielson!

'Nielson is zo lief, we zitten echt op een roze wolk', vertelt het puppypleeggezin waar Nielson kort geleden naar toe verhuisde. Bij dit fijne gezin mag hij ruim een jaar lang wonen. Zij zullen hem alles leren dat hij nodig heeft voor een goede toekomst als hulphond.

 

Sponsor Nielson
Profiel foto Nielson
14 oktober 2022

Voorproefje van het dagboek

Dit is een voorbeeld van het dagboek van Nielson. Als je Nielson sponsort krijg je iedere week de leukste updates zoals deze!

Tijd om te hondenpootjes uit te slaan

Tijd om te hondenpootjes uit te slaan

Nu is het tijd voor de pups hun vleugeltjes, uh, pootjes uit te slaan. Ze zijn klaar voor de volgende fase van hun leven. Zes pleeggezinnen kwamen daarom kort geleden ieder een puppy van bijna 8 weken oud ophalen bij het fokgastgezin. Ook Nielson vond een fijn gezin waar hij nu ruim een jaar lang mag wonen. Zij zullen hem alles leren dat hij nodig heeft voor een toekomst als hulphond. Denk aan het leren van commando’s als “zit” en “naast” maar ook aan reizen met de trein en wandelen over de markt. Dat alles gaat heel geleidelijk en het leerproces gaat bovendien gepaard met veel beloningen. Zo is leren helemaal leuk voor de kleine Nielson.

 

 

Onze website gebruikt cookies