Hoi, ik ben Famous!

Voor Famous is de wereld nog nieuw. Vol verbazing gaat hij op ontdekkingstocht door huis, tuin en buurt. Hij groeit rap en leert razendsnel, onder de begeleiding van zijn fijne puppypleeggezin. Het gezin laat Famous wennen aan vogels, de markt, de bus en ga zo maar door. Zijn toekomst ligt in het geleidewerk. Wil jij zien hoe Famous daar komt? Als sponsor volg je zijn ontwikkelingen op de voet.

Sponsor Famous
Profiel foto Famous
05 juni 2022

Voorproefje van het dagboek

Dit is een voorbeeld van het dagboek van Famous. Als je Famous sponsort krijg je iedere week de leukste updates zoals deze!

Gezin van 4

Gezin van 4

Het mandje van Famous staat in het huis van een gezin in Zuid-Holland, bestaande uit moeder, vader en twee zoons van 12 en 14. De jongens hebben nu zomervakantie, dus alle tijd om te genieten van de kleine pup. Het is ook een beetje spannend, want ze hebben nog nooit eerder een hond gehad. Gelukkig staat de instructeur van Puppy- en pleeggezinnen altijd paraat met advies en komt na een kleine week al op bezoek om te kijken hoe het gaat. Een KNGF-pup opvoeden doe je in goede samenwerking met deze deskundige medewerker.

Onze website gebruikt cookies