Doppen sparen

Totaal bij elkaar gespaard: €24.225 (t/m december 2018)*

Twee vrijwilligers tussen de doppen die gespaard zijn voor onze geleidehonden

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF Geleidehonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in. Je steunt niet alleen de opleiding van onze geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al duizenden euro’s opgeleverd.

*opbrengst exclusief de opbrengst spaarpunten van Groningen, Friesland en Drenthe. Deze worden aan het eind van het jaar toegevoegd.

Waar kan ik terecht met vragen?

Per 1 januari verlopen vragen per telefoon of mail niet langer via KNGF Geleidehonden. Neem voor vragen contact op met jouw depot.

Waar kan ik doppen inleveren?

Bij één van de depots kun je je doppen inleveren. De depots werken zelfstandig en hanteren een eigen werkwijze en innamebeleid voor wat betreft de doppen. Bij de depots kun je terecht met vragen en uiteraard om de doppen af te leveren. De voorwaarden en werkwijzen verschillen per depot. Hieronder staan de contactgegevens van de depots waar je doppen kunt inleveren. Het is niet mogelijk doppen in te leveren bij KNGF Geleidehonden. 

Drenthe (+ Groningen, Friesland en kop van Overijssel)
Stichting Vrienden Doppen actie Noord Nederland Roozand 1A 9497 TD Donderen.
Spaarders zijn van harte welkom om de zakken met doppen af te geven. Ben je woonachtig in bovengenoemde provincies dan kun je ook vanaf 10 vuilniszakken een ophaalverzoek doen via: info@stichtingvriendendoppenactienoordnederland.nl

Noord-Holland
Dagbesteding 's Heeren Loo Perenhout 27 1787 RE Julianadorp Tel: 06-87435560 Iedereen dient zich te melden bij de receptie van de dagbesteding. Op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur toegankelijk of op afspraak.

Gelderland
Familie Gussinklo Halteweg 10 7122 MB Aalten  Tel: 0543-461257 
Spaarders zijn op maandag t/m zaterdag van harte welkom om de zakken met doppen af te geven. De eerste keer graag bellen. De zakken kunnen bij de grote container gezet worden. 

Noord-Brabant
Vissers Recycling B.V. Centaurusweg 17 5015 TA Tilburg Tel: 013-4672727 Spaarders zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur van harte welkom om zakken met doppen te legen in de container. De container staat vooraan op het bedrijventerrein. Het is verboden om de rest van het terrein te betreden!

Flevoland
Fred Muiteman  Tel: 06-14334438 E-mail: info@cleanforte.nl 

  • Recyclingperron Almere Poort Argonweg 81 1362 AD  Almere Poort
  • Recyclingperron Almere Buiten Vlotbrugweg 36 1332 AJ  Almere Buiten
  • Upcyclecentrum Almere Haven De Steiger 113 1351 AK Almere

Blijf op de hoogte

Lees ons magazine Uitgelaten.

Wil je ons op een andere manier steunen?

Steun één van onze Spups via sponsoreenpup.nl.