Sponsor een pup

Vragen bij de overgang van Adopteer een pup naar Sponsor een pup

1. Waarom heet Adopteer een pup nu Sponsor een pup?
Deze naam geeft duidelijk aan waar het om gaat. Bij adoptie denken mensen soms dat ze een écht hondje in huis krijgen. Van die verwarring willen we graag af. 

2. Wat verandert er aan het puppydagboek en de maandelijkse nieuwsbrief?
De vernieuwde website werkt beter dan de vorige op je mobiele telefoon. Het dagboek heeft nieuwe, frisse kleuren en je krijgt de foto’s mooier en groter in beeld, wat wij een groot pluspunt vinden. De maandelijkse nieuwsbrief bestaat uit een actuele foto met een kort tekstje over wat voor spannende dingen je pup heeft beleefd. Met één klik lees je vervolgens online verder. 

3. Kan ik nog bij de puppydagboeken van mijn vorige adoptiepups?

Als je huidige pup afstudeert en je sponsort direct een opvolger, dan heb je toegang tot beide dagboeken. Zolang je dus actief bent als sponsor, kun je bij al je (recente) dagboeken. Helaas is het niet mogelijk om de dagboeken in te zien van pups die vóór 1 april 2018 zijn afgestudeerd. 

4. Blijft het maandbedrag hetzelfde?
Voor enkele pups, die destijds nog via adopteer een pup zijn gesponsord, telt nog het oude bedrag van 7,50 euro. Voor nieuwe sponsors (en als een pup afstudeert en je overstapt op zijn opvolger) verandert het bedrag naar 8 euro per maand. Adopteer een pup bestaat al sinds 2006. Al die tijd hebben wij het maandbedrag hetzelfde gelaten. Net als veel kosten zijn ook die voor onze bijzondere honden gestegen. Vandaar onze keuze het bedrag voor sponsoring aan te passen.

Onze website gebruikt cookies