1. Ik ga een spreekbeurt of werkstuk maken over de blindengeleidehond. Mag ik een keer langskomen? Wat leuk dat je de blindengeleidehond hebt gekozen als onderwerp voor jouw spreekbeurt of werkstuk! Helaas is het niet mogelijk om langs te komen. De honden zijn overdag met de trainers op pad voor hun opleiding. Na een lange trainingsdag hebben de honden tijd nodig om met elkaar te spelen, rustig te eten of uit te rusten. Als er mensen op bezoek komen in de kennel, wordt het te onrustig voor de honden. We hebben wel een aparte spreekbeurtpagina voor je gemaakt. Hier vind je informatie over onze organisatie en het opleiden van geleidehonden. Veel succes bij het voorbereiden van je werkstuk of spreekbeurt.

2. Ik maak een schoolopdracht/schoolproject over blindengeleidehonden. Kan ik een trainer interviewen? Het is niet mogelijk om een interview met een trainer te houden, omdat zij overdag op pad zijn met de honden. Op deze website vind je veel informatie over blindengeleidehonden en specifieke informatie over het werk van de trainers. Succes met de opdracht!

Blijf op de hoogte van het werk van KNGF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer video's en verhalen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg regelmatig een inkijkje in de training en opleiding van onze hulphonden.

Meld je aan

Vind ons leuk op Facebook

Lees mooie verhalen over onze cliënten en hun honden, een inkijkje in onze trainingen en regelmatig handige (honden)tips en leuke acties!

Word fan op Facebook

De mooiste inkijkjes op Instagram

We nemen je mee tijdens de training, verblijf op school en je ziet natuurlijk ook de liefste pups en kennelkatten voorbij komen.

Volg ons op Insta
Onze website gebruikt cookies