1.  Kan ik een KNGF-hond aanvragen voor een sociaal doel? De honden die wij opleiden zijn alleen bedoeld voor mensen met een handicap. Wel is het mogelijk honden die met pensioen gaan te adopteren. Dit zijn honden van ongeveer negen jaar die toe zijn aan hun welverdiende rust. Voor deze honden is echter een lange wachtlijst. Deze staat regelmatig open voor inschrijvingen, houd hiervoor adoptie van een geleidehond in de gaten.

2. Kan ik een (gepensioneerde) KNGF-hond adopteren? Dat is mogelijk, er is echter een lange wachtlijst voor deze honden. Deze lijst staat regelmatig open voor inschrijvingen en je kunt je dan aanmelden op de pagina adoptie van een geleidehond.

Blijf op de hoogte van het werk van KNGF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meer video's en verhalen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg regelmatig een inkijkje in de training en opleiding van onze hulphonden.

Meld je aan

Vind ons leuk op Facebook

Lees mooie verhalen over onze cliënten en hun honden, een inkijkje in onze trainingen en regelmatig handige (honden)tips en leuke acties!

Word fan op Facebook

De mooiste inkijkjes op Instagram

We nemen je mee tijdens de training, verblijf op school en je ziet natuurlijk ook de liefste pups en kennelkatten voorbij komen.

Volg ons op Insta
Onze website gebruikt cookies